13:23 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Βουλγαράκης, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, «Αθήνα και πάλι Αθήνα».

«Σας ευχαριστώ που μπαίνετε μπροστά σε αυτόν τον αγώνα για την πόλη μας και σας υπόσχομαι ότι αυτός ο αγώνας θα είναι συναρπαστικός. Και δεν θα είναι μόνο συναρπαστικός, θα είναι και νικηφόρος! Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών», είπε μιλώντας στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους σε ειδική εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων «ΜΕΛΙΝΑ».

Ο πρώην υπουργός, άσκησε σφοδρή κριτική στα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής, του Γιώργου Καμίνη και στηλίτευσε τους συνδυασμούς του Κώστα Μπακογιάννη και του Παύλου Γερουλάνου, πως φιλοξενούν στα ψηφοδέλτιά τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τις ίδιες λογικές.

«Παρόλα αυτά, και ενώ όλοι συμφωνούν πως οι θητείες Καμίνη πήγαν την πόλη πίσω, οι εκπρόσωποι αυτής της λογικής φιλοξενούνται ως αστέρες στα ψηφοδέλτια,τόσο του συνδυασμού "Αθήνα Ψηλά", όσο και του συνδυασμού "Αθήνα είσαι Εσύ"», είπε ο κ. Βουλγαράκης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, είπε ότι είναι «χορτασμένος» από ηγετικές και υπουργικές θέσεις και γι' αυτό δεν αντιμετωπίζει στην Αθήνα ως σκαλοπάτι για μεγαλύτερες θέσεις.

«Δεν βλέπω την Αθήνα ως πέρασμα ούτε ως προσχεδιασμένο σκαλοπάτι για μεγαλύτερες θέσεις. Κατέλαβα πολλές ηγετικές και υπουργικές θέσεις. Είμαι χορτασμένος από αυτά. Η φιλοδοξία μου γέννημα της μακράς πολιτικής μου εμπειρίας, και όσων με δίδαξαν τα χρόνια της κρίσης αλλά και των άδικων επιθέσεων που έχω υποστεί, είναι θετική ενέργεια για να βλέπω την Αθήνα ως προορισμό», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης, ότι η Αθήνα δεν είναι πρόβα εθνικών εκλογών, αλλά ψάχνει για τον Δήμαρχο που θα της δώσει τη δυνατότητα να ξανασταθεί στη θέση που της αξίζει.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης παρουσιάζει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του
© Φωτογραφία : «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ»
Ο Γιώργος Βουλγαράκης παρουσιάζει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του

Σχετικά:

Βουλγαράκης: Ο Ελαιώνας έχει γίνει ο απόπατος της Αθήνας, ό,τι δεν θέλουμε το πάμε εκεί
Γιώργος Βουλγαράκης: Και επισήμως υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων
Στην «μάχη» για τον Δήμο Αθηναίων και ο Γιώργος Βουλγαράκης
Tags:
αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, εκλογές 2019, εκλογές, δήμος Αθηναίων, Γιώργος Βουλγαράκης, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK