16:14 17 ΙΟΥΝΙΟY 2019
Νέα Δημοκρατία

Η ΝΔ επικαλείται δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Πετσίτη και ζητά απαντήσεις

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Η Νέα Δημοκρατία επικαλούμενη δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, επανέρχεται στην υπόθεση Πετσίτη και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει απαντήσεις καθώς και να πει εάν συνεχίζει να στηρίζει τον Νίκο Παππά.

Στην υπόθεση Πετσίτη επανέρχεται η Νέα Δημοκρατία, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει απαντήσεις.

Η γαλάζια παράταξη, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, επικαλείται δηλώσεις προσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, και αναφέρει ότι «το ένα μετά το άλλο, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τον Νίκο Παππά».

«Μετά τους κ. Τζανακόπουλο και Σκουρλέτη, ακολούθησαν οι κ. Μουζάλας και Παπαδόπουλος, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου αξιώνει το αυτονόητο: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων», αναφέρει η ΝΔ.

Η ΝΔ καλεί τον κ. Τσίπρα να απαντήσει εάν γνωρίζει «σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραττε ο Μανώλης Πετσίτης ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου» καθώς και εάν ο κ. Παππάς «εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του».

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη ανακοίνωση είχε εκδώσει η Νέα Δημοκρατία και το Σάββατο με αφορμή συνέντευξη του Πάνου Σκουρλέτη, λέγοντας ότι και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ «ζητεί πια δημόσια τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης».

Tags:
ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Γιάννης Μουζάλας, Μανώλης Πετσίτης, Νίκος Παππάς, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK