00:34 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Αλέξης Τσίπρας στο Βελβεντό Κοζάνης

Τσίπρας: Φεύγουν πάνω από το κεφάλι μας αυτοί που έπαιρναν λάθος αποφάσεις

© Φωτογραφία: Twitter / Prime Minister
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Είμαστε πια σε θέση να χαράξουμε ένα δρόμο, με επίγνωση όμως των δυσκολιών, διότι το πάθημα μας έχει γίνει μάθημα», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός από το Βελβεντό Κοζάνης.

Η Ελλάδα αποκτά την αυτονομία της και την οικονομική της ανεξαρτησία δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ αναφερόμενος στην πρόωρη αποπληρωμή των δανείων του ΔΝΤ, επεσήμανε ότι «φεύγουν πάνω από το κεφάλι μας αυτοί οι οποίοι έπαιρναν λάθος αποφάσεις τις περισσότερες φορές».

Μιλώντας στη λαϊκή συνέλευση των κατοίκων του Βελβεντού Κοζάνης και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «είμαστε σε θέση να ορίζουμε εμείς το μέλλον μας».

Στάθηκε, δε, στην ανάγκη στήριξης των αδύναμων και σημείωσε ότι χάρη στις θυσίες των πολιτών η Ελλάδα βρίσκεται σε μια διαφορετική θέση από αυτήν που βρέθηκε τα προηγούμενα χρόνια.

Έκανε επιπλέον λόγο για κάποιους που «μας εξανάγκασαν, κάνοντας ότι τα γνωρίζουν όλα, να οδηγηθούμε σε λάθος αποφάσεις σε ό,τι αφορά τη δημοσιονομική προσαρμογή, που ήταν η σκληρότερη που έχει εφαρμοστεί ποτέ στην Ευρώπη, αλλά και λάθος όσον αφορά στα αποτελέσματα».

Αναφερόμενος στις εκλογές, τόνισε πως το ερώτημα είναι «αν αυτός ο ενάρετος οικονομικός κύκλος θα συνεχιστεί ή θα γυρίσουμε πίσω».

Απευθυνόμενος στους κατοίκους του Βελβεντού Κοζάνης, είπε ότι η σημερινή ημέρα είναι ημέρα δικαίωσής τους, με αφορμή το αίτημα τους να ξαναγίνει αυτόνομος ο δήμος τους.

Σχετικά:

Στο Βελβεντό της Κοζάνης μεταβαίνει ο Τσίπρας
Τσίπρας: Οι βουλευτικές εκλογές θα έρθουν στην εξάντληση της 4ετίας
Tags:
οικονομία, ΔΝΤ, Αλέξης Τσίπρας, Κοζάνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK