01:37 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Γιάννης Μώραλης παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς σύμβουλους της παράταξης «Πειραιάς Νικητής», εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πειραιά, με την παράταξη «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, θα είναι εκ νέου ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μάλιστα, κατά την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, ο εν ενεργεία δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του, ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει τη συνεισφορά του νυν ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

«Αποκτήσαμε τη χαμένη περηφάνια μας και αποκτούμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον Πειραιά» τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ υπενθύμισε ότι «βρήκαμε έναν δήμο σε οικονομική ασφυξία, βρήκαμε μια χαμένη χρονιά για όλη τη χώρα».

Από την πλευρά του, ο κ. Μαρινάκης υποστήριξε ότι «την επόμενη ημέρα όλοι καλούμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν», ενώ ξεκαθάρισε ότι από την εμπλοκή με τον δήμο, ο ίδιος δεν έχει κάποιο προσωπικό όφελος.

Αναφορά έκανε, τέλος, και στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς την ως «την πιο ανακόλουθη όλων των εποχών», ενώ εκτίμησε ότι «ο Πειραιάς θα στείλει το μήνυμα για να μπει τέλος στη διαρκή παρωδία που παρακολουθούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στήριξη Μητσοτάκη στα επενδυτικά σχέδια της Cosco

Σχετικά:

Στα... άκρα η διαμάχη στον Πειραιά, στα χαρακώματα Μώραλης - Κόκκαλης
«Εμφύλιος» στον Πειραιά με πρωταγωνιστές Μώραλη και Κόκκαλη
Tags:
δήμος, εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, λιμάνι, τοπική αυτοδιοίκηση, Γιάννης Μώραλης, Ευάγγελος Μαρινάκης, Πειραιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK