ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η ακρόαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης αναφορικά με την άρση ασυλίας του που ζητήθηκε από τον βουλευτή της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη.

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στην Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής.

Η ακρόαση αφορούσε την άρση ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού που ζητήθηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για συκοφαντική δυσφήμιση με ανάρτηση του κ. Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Πολάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι η μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη είναι ένας φθηνός αντιπερισπασμός.

«Εγώ έπιασα τον κλέφτη και εκείνος μου κάνει μήνυση γιατί του μίλησα άσχημα», ανέφερε εξερχόμενος της Επιτροπής Δεοντολογίας και πρόσθεσε ότι τη δήλωση αυτή την έκανε και μέσα στην Επιτροπή.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν πρέπει να αρθεί η ασυλία του, αφού η μήνυση αφορά την περίοδο άσκησης υπουργικών καθηκόντων και, άρα, πρέπει να κινηθεί διαδικασία συλλογής υπογραφών και συγκρότηση ειδικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης, δηλαδή, να κινηθεί η διαδικασία του άρθρου 86 του Συντάγματος και όχι η διαδικασία για την άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Tags:
ακρόαση, άρση ασυλίας, Βουλή, Υπουργείο Υγείας, Παύλος Πολάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK