00:23 09 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος, εκτίμησε πως η παράταξή του θα κάνει την έκπληξη στις ευρωεκλογές.

Το Ποτάμι «θα είναι η θετική έκπληξη των ευρωεκλογών», εκτίμησε σήμερα από την Πάτρα, ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης, που περιοδεύει στη Δυτική Ελλάδα.

«Στην κοινωνία υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που πιστεύει στην Ευρώπη, που πιστεύει στην αλλαγή, που πιστεύει στο βήμα μπροστά, και ελπίζουμε ότι με αυτό τον κόσμο θα συναντηθούμε», τόνισε.

Χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές, ως τη μάχη των μαχών διότι το Ποτάμι, έχει υπερασπιστεί τις ευρωπαϊκές θέσεις, και όπως είπε, «ήρθε η ώρα να εισπράξουμε, εκτός από τη συμπάθεια του κόσμου, και την ψήφο του».

Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε πως το Ποτάμι αρνείται το σημερινό καθεστώς, αλλά δεν επιθυμεί να επιστρέψει και στο προηγούμενο.

«Πρέπει να πολεμήσουμε το παλιό και να κατασκευάσουμε κάτι νέο, με μαγιά το Ποτάμι και τους συμμάχους του, που έχουν αποφασίσει ότι η Ελλάδα πρέπει να γυρίσει οριστικά σελίδα μετά τα μνημόνια και να μη μοιράζεται στους συντηρητικούς και στους δημαγωγούς της αριστεράς», σημείωσε.

Σχολιάζοντας την άνοδο της ακροδεξιάς, ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε ότι προκαλεί ανησυχία το ότι κερδίζει έδαφος όπως οι δημαγωγοί, είτε της Αριστεράς, είτε της Δεξιάς».

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι «εμείς δεν πιστεύουμε στα κομματικά χρίσματα» προσθέτοντας: «Υπάρχουν περιοχές όπου στηρίζουμε δημάρχους που προέρχονται από διαφορετικά κόμματα, διότι δεν επιλέγουμε με βάση τα κομματικά κριτήρια, αλλά με βάση την αποτελεσματικότητά τους».

Tags:
περιοδεία, ευρωεκλογές 2019, Ποτάμι, Σταύρος Θεοδωράκης, Πάτρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK