00:21 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Κατερίνα Μάρκου έγινε η τρίτη βουλευτής που αρνήθηκε να κάνει χρήση της «φωτογραφικής τροπολογίας για το ασυμβίβαστο» και παραιτήθηκε για να κατέβει στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ. Είχαν προηγηθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Επιστρέφει στο Ποτάμι η έδρα της Κατερίνας Μάρκου που είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως ανέφερε η κ. Μάρκου «συνεπής με τη δέσμευσή μου να μην κάνω χρήση της φωτογραφικής τροπολογίας για το ασυμβίβαστο και για λόγους ηθικής τάξεως και αρχών που με αυτές πορεύτηκα σε όλο τον πολιτικό μου βίο, παραιτούμαι σήμερα από το βουλευτικό αξίωμα ώστε να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι θα αντικαταστήσουν Μεϊμαράκη και Ασημακοπούλου

Η έδρα στη Β' Θεσσαλονίκης που είχε κατακτήσει με το Ποτάμι πριν πάει στη Νέα Δημοκρατία, επιστρέφει στο Ποτάμι και καταλαμβάνεται από τον Νίκο Νυφούδη που έκανε λόγο για «διόρθωση μιας μεγάλης αδικίας».

Τόνισε ότι τους επόμενους μήνες και μέχρις τις εκλογές θα υπερασπιστεί με όλες του τις δυνάμεις τα μικρά και τα μεγάλα της πολιτικής.

«Θα αγωνιστώ για ανάπτυξη και δικαιοσύνη. Να ακουστεί ξανά καθαρά η φωνή της Θεσσαλονίκης. Να ακουστούν δυνατά οι νέοι που ζουν στο εξωτερικό και έχω μοιραστεί μαζί τους τα τελευταία χρόνια τα όνειρά τους και τις ανησυχίες τους» σημείωσε και πρόσθεσε «Με αλήθειες μόνο, προχωράμε μαζί».

Νωρίτερα είχαν παραιτηθεί για να κατέβουν στις ευρωεκλογές οι βουλευτές Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Tags:
βουλευτής, ευρωεκλογές 2019, ευρωεκλογές, Ποτάμι, Νέα Δημοκρατία, Κατερίνα Μάρκου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK