13:17 03 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πρόσκληση για τηλεοπτικό ντιμπέιτ ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη απευθύνει με επιστολή της προς την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ η Ράνια Σβίγκου.

Επιστολή προς την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, απέστειλε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

Στην επιστολή επαναλαμβάνεται, συγκεκριμένα, η πρόσκληση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών, εν όψει των ευρωεκλογών.

Μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, χαρακτηρίζει ως «μέγιστης πολιτικής σημασίας» μια εφ' όλης της ύλης και αναλυτική συζήτηση και αντιπαράθεση απόψεων «που θα συμβάλλει στην σφαιρική ενημέρωση των πολιτών για όλα τα μεγάλα ζητήματα και διλήμματα της περιόδου».

Αναλυτικότερα, στην επιστολή της, η Ράνια Σβίγκου αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμη κ. Ζαχαράκη,

Οι Ευρωπαϊκές Εκλογές της 26ης Μαΐου, είναι από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών για το μέλλον της Ε.Ε αλλά και για τον ρόλο της χώρας μας στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Ταυτόχρονα, όμως, πρόκειται για την πρώτη εκλογική διαδικασία μετά από τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, αλλά και για την πρώτη εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται εκτός προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής μετά την επιτυχή έξοδο της χώρας μας από το μνημονιακό καθεστώς, τον Αύγουστο του 2018.

Θεωρούμε, επομένως, ότι είναι μέγιστης πολιτικής σημασίας η εφ' όλης της ύλης και αναλυτική συζήτηση και αντιπαράθεση απόψεων και πολιτικών θέσεων, που θα συμβάλλει στην σφαιρική ενημέρωση των πολιτών για όλα τα μεγάλα ζητήματα και διλήμματα της περιόδου.

Κατόπιν όλων αυτών, επαναλαμβάνουμε την πρόσκλησή μας για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει των Ευρωεκλογών, και σας καλούμε να την αποδεχτείτε.

Με τιμή,

Ράνια Σβίγκου

Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ»

Tags:
ντιμπέιτ, ευρωεκλογές 2019, ευρωεκλογές, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK