ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αργύρης Ντινόπουλος δεν κατέλαβε τη βουλευτική έδρα ως επιλαχών καθώς θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στα Βριλήσσια. Την παραίτησή του υπέβαλε με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, δεν κατέλαβε την έδρα στη Βουλή που πήρε μετά τις παραιτήσεις βουλευτών της γαλάζιας παράταξης ενόψει των ευρωεκλογών 2019, καθώς παραιτήθηκε σήμερα.

Ο κ. Ντινόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από την βουλευτική έδρα με επιστολή που παρέδωσε στον πρόεδρο της Βουλής.

Στην επιστολή σημειώνεται ότι «παρά το γεγονός ότι δεν υφίσταται ασυμβίβαστο μεταξύ του βουλευτικού αξιώματος και της ιδιότητος του υποψηφίου δημάρχου, λόγοι πολιτικής δεοντολογίας δεν του επιτρέπουν να καταλάβει την βουλευτική έδρα».

Για την πρόθεσή του να μην πάρει τη βουλευτική έδρα ως επιλαχών είχε ενημερώσει εξάλλου τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον περασμένο Μάρτιο. Ο κ. Ντινόπουλος είχε εξηγήσει ότι δεν καταλαμβάνει την βουλευτική έδρα λόγω του ότι είναι υποψήφιος δήμαρχος στα Βριλήσσια.

Tags:
ευρωεκλογές, ευρωεκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, παραίτηση, Βουλή, Νέα Δημοκρατία, Αργύρης Ντινόπουλος, Βριλήσσια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK