09:32 30 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Ο κ. Δραγασάκης έμοιαζε σήμερα σαν να υποχρεώθηκε παρά τη θέλησή του να εκπροσωπήσει τον κ. Τσίπρα», αναφέρουν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, όπου ο Γιάννης Δραγασάκης ανακοίνωσε τη μετατροπή της πρότασης δυσπιστίας σε ψήφο εμπιστοσύνης.

«Η επιλογή όλων ανεξαιρέτως των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ να απουσιάζουν από μια συζήτηση πρότασης μομφής κατά συναδέλφου τους δεν έχει προηγούμενο», σχολιάζουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή.

Όπως αναφέρουν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, «προφανώς αποτελεί μια ακόμη ένδειξη ότι κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν ήθελε σήμερα να ταυτισθεί ακόμη και η εικόνα του με τον κ. Πολάκη».

Μάλιστα, παρατηρούν ότι «ο κ. Δραγασάκης έμοιαζε σήμερα σαν να υποχρεώθηκε παρά τη θέλησή του να εκπροσωπήσει τον κ. Τσίπρα. Και δεν είναι βέβαια τυχαίο ότι αν και προκλήθηκε ευθέως από τον κ. Μητσοτάκη, απέφυγε και εκείνος στις τοποθετήσεις του να καλύψει τον Παύλο Πολάκη».

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την απόφαση της ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του Παύλου Πολάκη, με την κυβέρνηση να απαντάει άμεσα, μετατρέποντας τη σχετική διαδικασία σε ψήφο εμπιστοσύνης.

Tags:
ψήφος εμπιστοσύνης, πρόταση μομφής, Βουλή, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Παύλος Πολάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK