08:24 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Πυρά» κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε, σήμερα από την Ξάνθη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν από τη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Θα αναγγείλουμε μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα στην Ξάνθη.

«Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε με πρόγραμμα», σημείωσε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας, διαμηνύοντας ότι τη δεύτερη τετραετία θα μοιράσουμε με δικαιοσύνη, όχι τα βάρη, αλλά τις δυνατότητες που δίνονται.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός προχώρησε σε επίθεση σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέροντας σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι αν και ισχυρίζεται ότι έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές, κρύβεται από πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση. «Τόσο πολύ πιστεύει οτι θα νικήσει», σχολιάσε ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την απόφαση της ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του Παύλου Πολάκη, με την κυβέρνηση να απαντάει άμεσα, μετατρέποντας τη σχετική διαδικασία σε ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σολιάζοντας την πρόταση μομφής της ΝΔ, έκανε λόγο για ψηφοθηρική εργαλειοποίηση και μεγάλο πολιτικό λάθος, διαμηνύοντας ότι η κυβέρνηση μετατρέπει την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Πρόταση μομφής κάνουν οι πολίτες στον κ. Μητσοτάκη ανέφερε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως στη βουλή θα μιλήσουμε για τη νέα οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Tags:
πρόταση μομφής, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Ξάνθη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK