18:53 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

«Η ασφάλεια - προστασία του πολίτη θα είναι η πρώτη προτεραιότητα της νέας διακυβέρνησης, αν ο πολίτης εμπιστευτεί και ψηφίσει την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και βουλευτής του κόμματος Βασίλης Κικίλιας μίλησε απόψε σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα της ΝΔ στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, θέμα της εκδήλωσης ήταν η «Προστασία του Πολίτη και Ασφάλεια στις γειτονιές της πόλης μας».

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε «στο αγαθό της τάξης και της ασφάλειας», επισημαίνοντας πως «δεν μπορεί να υπάρχει δημοκρατία χωρίς ελευθερία και δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία χωρίς ασφάλεια».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως «υπάρχουν δήμοι, γειτονιές και περιοχές στην Θεσσαλονίκη και στην Μακεδονία που δυστυχώς τις λυμαίνονται εγκληματίες, κακοποιοί, έμποροι ναρκωτικών, λαθρομετανάστες…Είναι κοινωνικό αγαθό η ασφάλεια και το πληρώνει ο πολίτης μαζί με την δωρεάν παιδεία, υγεία κτλ.».

Τέλος, ο κ Κικίλιας αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο των 55.000 ανδρών και των γυναικών της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνοντας πως «όλοι εμείς πάμε κι ερχόμαστε κάθε μέρα στην δουλειά μας με ασφάλεια αυτοί οι άνθρωποι πάνε το πρωί στην δουλειά τους και δεν ξέρουν αν θα γυρίσουν, για να φυλάσσουν και να προστατεύουν εμάς».

Tags:
ασφάλεια, Νέα Δημοκρατία, Βασίλης Κικίλιας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK