ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατηγόρησε τη ΝΔ πως με την πρόταση μομφής κατά του Π. Πολάκη θέλησε να δημιουργήσει σκηνικό αντιπερισπασμού και πόλωσης από τα αδιέξοδά της.

Η κυβέρνηση δεν θα αποδεχθεί να διολισθήσει η συζήτηση στην ατζέντα Μητσοτάκη τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος ενόψει της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που ήρθε ως συνέχεια της πρότασης μομφής της ΝΔ, κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

«Γι' αυτό το λόγο σηκώνουμε το γάντι. Ξέρετε, δεν έχουμε μια μομφή κατά της κυβέρνησης, είμαστε εμείς που μεμφόμαστε τον κ. Μητσοτάκη, εμείς καταθέτουμε μομφή στον κ. Μητσοτάκη γιατί προέβλεπε την καταστροφή», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον ΑΝΤ κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι θέλει να παλινορθώσει ένα καθεστώς σήψης και διαφθοράς και αυτό θα επιχειρήσει να αναδείξει η κυβέρνηση στη Βουλή.

Αναφορικά με τον κ. Πολάκη και τις δηλώσεις του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Κυμπουρόπουλο, ο κ. Τζανακόπουλος είπε πως αυτό που έχει σημασία, είναι η ουσία της αντιπαράθεσης και όχι το ύφος των δηλώσεων.

«Το ύφος μπορεί να το κρίνει ο καθένας, όμως σημασία έχει η ουσία, η οποία είναι ότι η ΝΔ, έχει επιλέξει μια ακραία φιλελεύθερη πολιτική», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τζανακόπουλος εκτίμησε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, επέλεξε αυτή τη χρονική συγκυρία να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη «ακριβώς επειδή βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο» και σε μια προσπάθεια να «δημιουργήσει σκηνικό αντιπερισπασμού και πόλωσης».

Σχετικά:

Τι απαντά ο Πολάκης στον Μητσοτάκη για την πρόταση μομφής
Κατατέθηκε η πρόταση μομφής εναντίον του Πολάκη
Από Τετάρτη έως Παρασκευή η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Καμμένος: Να αναβληθεί η συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης λόγω τουρκικής προκλητικότητας
Tags:
ψήφος εμπιστοσύνης, πρόταση μομφής, Κυριάκος Μητσοτάκης, Παύλος Πολάκης, Δημήτρης Τζανακόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK