16:19 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Όταν ευημερεί μια επιχείρηση, ευημερεί διότι έχει ικανοποιημένους εργαζόμενους», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στα Ναυπηγεία Χαλκίδας.

Το μήνυμα ότι η ΝΔ, δίνει προτεραιότητα στις επενδύσεις και στην δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, έστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέφθηκε σήμερα τα Ναυπηγεία της Χαλκίδας.

«Μιλάμε πολύ για επενδύσεις αλλά επενδύσεις είναι οι άνθρωποι και οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργήσουν», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης συνομιλώντας με τους εργαζόμενους των ναυπηγείων.

​Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να πηγαίνουν καλά για να μπορούν να στηρίζουν τους εργαζομένους και πως οι εργαζόμενοι πρέπει να αποκομίζουν αυτοί οφέλη από την καλή πορεία της επιχείρησης στην οποία εργάζονται.

«Αποδεικνύεται και εδώ, για άλλη μια φορά, ότι όταν ευημερεί μια επιχείρηση, ευημερεί διότι έχει ικανοποιημένους εργαζόμενους, οι οποίοι αισθάνονται συμμέτοχοι στη συλλογική προσπάθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Δεσμεύτηκε να αλλάξει ριζικά το ασφαλιστικό σύστημα, προκειμένου όπως είπε να μη βάζει εμπόδια στην εργασία «με παράλογα υψηλές εισφορές και θα διασφαλίζει εργαζόμενους και συνταξιούχους».

Σχετικά:

Μητσοτάκης: O ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της κρίσης και μιας χρήσης
Δέσμευση Μητσοτάκη για ενίσχυση του πραγματικού εισοδήματος των ηλικιωμένων
Tags:
ασφαλιστικό, επενδύσεις, θέσεις εργασίας, ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Χαλκίδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK