21:03 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Δεν έχει σημασία πόσες φορές πέφτεις αλλά πόσες φορές σηκώνεσαι

© Φωτογραφία : SOOC/Nick Paleologos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Συνεδρίαση των ευρωβουλευτών και των βουλευτών του είχε σήμερα το Ποτάμι μετά το πέρας της οποίας έκανε δηλώσεις ο επικεφαλής του κινήματος, Σταύρος Θεοδωράκης.

Την αισιοδοξία του για το μέλλον του Ποταμιού αλλά και την πορεία του στις επερχόμενες ευρωεκλογές εξέφρασε ο επικεφαλής του, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το Ποτάμι λοιπόν είναι εδώ για να διεκδικήσει μια Ελλάδα αλλιώς. Μακριά από τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και μακριά από τις συντηρητικές επιλογές των υπουργών του παρελθόντος» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά το τέλος της κοινή συνεδρίαση των βουλευτών και των ευρωβουλευτών του κινήματος και πρόσθεσε:

«Στη ζωή δεν έχει σημασία πόσες φορές πέφτεις, αλλά πόσες φορές σηκώνεσαι. Και στην πολιτική έχει σημασία γιατί σηκώνεσαι, γιατί παραμένεις όρθιος παρά τα χτυπήματα».

Κληθείς να απαντήσει για το αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ανέφερε πως το Ποτάμι βρίσκεται στην αντιπολίτευση και δεν θα αλλάξει στρατόπεδο.

«Καταψηφίζουμε λοιπόν την κυβέρνηση, ψηφίζουμε μόνο ότι θεωρούμε σημαντικό για τους πολίτες για την κοινωνία», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ο κ., Θεοδωράκης υπογράμμισε πως αυτό που ενοχλεί το κίνημα είναι ότι τα μέτρα «εμφανίζονται σαν το χαρτί του χαρτοπαίχτη, πριν την προεκλογική μάχη»

«Πρέπει να αντιμετωπίζουμε με πολύ σοβαρότητα τις ανάγκες της κοινωνίας και να μη μοιράζουμε τα δώρα λες και είναι προεκλογικές παροχές ενός ηγέτη», σημείωσε.

Τέλος για τις 120 δόσεις δήλωσε ότι δεν υπάρχει Έλληνας που είναι αντίθετος με το να βγάλουμε την ασφυξία από την αγορά.

Tags:
120 δόσεις, ευρωβουλευτές, βουλευτές, ευρωεκλογές 2019, Ποτάμι, Σταύρος Θεοδωράκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK