10:34 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με διαφωνίες ξεκίνησε η συζήτηση στην Βουλή για την πρόταση εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Νίκο Δένδια, να διαφωνεί με τη μετατροπή της πρότασης δυσπιστίας που είχε καταθέσει το κόμμα του κατά του κ. Πολάκη σε πρόταση εμπιστοσύνης.

Ξεκίνησε η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή. 

Ένταση αποτυπώθηκε ήδη κατά την έναρξη της συζήτησης, με τον Νίκο Δένδια να εκφράζει τη διαφωνία του απέναντι στη μετατροπή της πρότασης δυσπιστίας σε ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης. Στον κ. Δένδια απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, λέγοντας ότι είχε προαναγγελθεί η κίνηση της μετατροπής της ψήφου. 

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα, η Νέα Δημοκρατία είχε καταθέσει πρόταση μομφής εναντίουν του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Δραγασάκης ανακοίνωσε τη μετατροπή της πρότασης δυσπιστίας σε ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι και θα κλείσουν τη συζήτηση στη Βουλή την Παρασκευή. 

Tags:
ψήφος εμπιστοσύνης, πρόταση μομφής, Βουλή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK