15:52 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Περιοδεία σε Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Λευκάδα το Σαββατοκύριακο, θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Επιθεώρηση εγκαταστάσεων και εγκαίνια στο πρόγραμμά του.

Στα Ιωάννινα, την Άρτα, την Πρέβεζα και τη Λευκάδα θα περιοδεύσει το Σάββατο και την Κυριακή (11-12 Μαΐου) ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας του έχει ως εξής:

Το Σάββατο 11 Μαΐου στις 10:00 ο πρωθυπουργός αναμένεται να προβεί στην επιθεώρηση των νέων εγκαταστάσεων και των έργων στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων. 

Στις 11:00 θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην πόλη της Άρτας, ενώ στις 19:00 το πρόγραμμα περιλαμβάνει περιοδεία στην πόλη της Πρέβεζας

Την επόμενη μέρα, την Κυριακή 12 Μαΐου, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού περιλαμβάνει στις 10:00 την επίσκεψη στη νέα βάση αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, στο αεροδρόμιο Ακτίου, ενώ στις 11:00 τα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου Λευκάδας

Στις 19:30 την ίδια μέρα, θα πραγματοποιήσει ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Dulac, στα Ιωάννινα.

Tags:
ευρωεκλογές 2019, εκλογές 2019, εκλογές, περιοδεία, Αλέξης Τσίπρας, Λευκάδα, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Άρτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK