14:56 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία σε Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και Λευκάδα. Το δεικτικό σχόλιο για τις καθυστερήσεις στα έργα υποδομής.

Τις νέες εγκαταστάσεις του αεροδρομίου των Ιωαννίνων επιθεώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του πρωθυπουργού στη δυτική Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε δημοσιογράφους, υπογράμμισε ότι «μετά από 13 χρόνια ολοκληρώνονται τα έργα επέκτασης στο αεροδρόμιο».

Τόνισε δε, ότι τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Ιουνίου, ενώ εξήρε τη σημασία των Ιωαννίνων, τα οποία χαρακτήρισε ως «σημαντικό κόμβο».

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να επισημάνει ότι η επέκταση του αεροδρομίου είχε καταντήσει ένα «γιοφύρι της Άρτας», σημειώνοντας ότι αυτή η μεγάλη καθυστέρηση είναι ενδεικτική της παθογένειας του ελληνικού κράτους.

«Έχω κουραστεί να εγκαινιάζω έργα που είχαν καθυστερήσει τα προηγούμενα χρόνια» έσπευσε να σχολιάσει, σε χαλαρή διάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας πραγματοποιεί περιοδεία σε Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και Λευκάδα, ενώ το απόγευμα της Κυριακής θα δώσει το «παρών» σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιωάννινα. 

Σχετικά:

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος
Τσίπρας: Ζείτε σε μια ψευδαίσθηση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει
Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας έβγαλε τον Πολάκη που κρύβει μέσα του
Σε περιοχές της Ηπείρου θα βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας το Σαββατοκύριακο
Μητσοτάκης: Τσίπρας και Πολάκης είναι το ίδιο πράγμα
Tags:
έργα, εγκαίνια, Κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, Λευκάδα, Πρέβεζα, Άρτα, Ιωάννινα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK