ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Καμπανάκι» κινδύνου έκρουσε η Φώφη Γεννηματά προειδοποιώντας ότι παρά την τραγωδία στο Μάτι, παραμένουν «οι ίδιες ελλείψεις, οι ίδιες αδυναμίες, τα ίδια προβλήματα».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα, στο Χαλάνδρι και επισκέφτηκε τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

«Δέκα μήνες μετά την τραγωδία στο Μάτι οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες παραμένουν γράμμα κενό», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι ενώ έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος, φαίνεται πως τίποτα δεν έχει βελτιωθεί και διορθωθεί.

«Στο και πέντε, την ώρα της μάχης προσπαθούν να αλλάξουν το σχέδιο διαχείρισης κρίσεων. Δεν έχουν αξιοποιήσει ούτε τον ευρωπαϊκό μηχανισμό, ούτε τους κοινοτικούς πόρους. Οι ίδιες ελλείψεις, οι ίδιες αδυναμίες, τα ίδια προβλήματα», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε ότι «πάλι θα βασιστούμε στο φιλότιμο των ανθρώπων που ρίχνονται στη φωτιά, τους οποίους στηρίζουμε» και κάλεσε την κυβέρνηση να «ενεργοποιηθεί».

«Καλούμε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό έστω και τώρα να ενεργοποιηθούν. Όχι άλλα θύματα και καταστροφές», είπε η κ. Γεννηματά.

Μετά την επίσκεψη στη γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, η κ. Γεννηματά περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους και την αγορά της περιοχής, μαζί με τοπικά στελέχη και τον υποψήφιο της παράταξης στο Χαλάνδρι, Γιώργο Θωμά.

Tags:
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ΚΙΝΑΛ, Κίνημα Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, Χαλάνδρι, Μάτι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK