03:06 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 0 0
Βρείτε μας

Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού του, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, είπε ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν «ξεριζώσει» τη Χρυσή Αυγή από τις γειτονιές της Αθήνας.

Να γίνουν τα πεζοδρόμια της Αθήνας προσβάσιμα και ασφαλή και να εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος για το κάπνισμα, υποσχέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος, Παύλος Γερουλάνος, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού του «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

«Θα επιβάλουμε το νόμο για το κάπνισμα. Κάπνισμα τέλος! Αλλά πρώτα θα σταματήσουμε να καπνίζουμε μέσα στα γραφεία του Δήμου», τόνισε ο κ. Γερουλάνος ενώ δεσμεύθηκε ότι θα κάνει προσβάσιμα και ασφαλή τα πεζοδρόμια.

Σημείωσε ότι στις εκλογές της 26ης Μαΐου ψηφίζουμε για δήμαρχο και όχι κόμμα ή αρχηγό κόμματος και πρόσθεσε πως θα είναι «δήμαρχος ακτιβιστής» από του οποίου το στόμα οι δημότες δεν θα ακούσουν ποτέ «αυτό δεν είναι δική μου αρμοδιότητα».

Επίσης ο κ. Γερουλάνος, πρόσθεσε πως ο πολιτικός κρίνεται στο δρόμο και όχι στα τηλεπαράθυρα και είπε ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν ξεριζώσει την Χρυσή Αυγή από τις γειτονιές.

«Δεν θα ησυχάσω αν δεν την ξεριζώσω από τις γειτονιές της Αθήνας. Αν δεν πείσω κάθε έναν που τους ψήφισε από αγανάκτηση, ότι μπορεί να εμπιστευτεί και πάλι τη Δημοκρατία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)

Σχετικά:

Γερουλάνος προς ΝΔ: Τσάι και συμπάθεια στο γεμάτο τεστοστερόνη γραφείο Τύπου
Γερουλάνος στο Sputnik: Η Αθήνα χρειάζεται δήμαρχο, όχι αρχηγό ή εκπρόσωπο κόμματος
Tags:
αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, πεζοδρόμιο, δημοτικές εκλογές, Κάπνισμα, Χρυσή Αυγή, Παύλος Γερουλάνος, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK