21:32 05 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή ανακοίνωση της παράταξης της Πειραιώς που άφηνε αιχμές για την υπουργό.

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη προειδοποιεί τη Νέα Δημοκρατία η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, μέσω Twitter.

Αφορμή για την οργισμένη αντίδραση της υπουργού στάθηκε χθεσινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον τομέα της Υγείας.

Στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς αναφερόμενη στο πρόγραμμά της για την Υγεία άφηνε αιχμές για την κα Γεροβασίλη.

«Θα πάψουν και οι υπόγειες διαδρομές ανάμεσα στα δημόσια νοσοκομεία και κάποια ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα στα οποία παραπέμπονται κατά σύστημα οι ασθενείς, πληρώνοντας άνευ λόγου ένα σκασμό λεφτά. Για περισσότερες πληροφορίες παραπέμπουμε το Μαξίμου στην κ. Όλγα Γεροβασίλη. Θα τους εξηγήσει εκείνη πώς έκανε χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Άρτα», ανέφερε η ΝΔ χαρακτηριστικά.

Στο παραπάνω ζήτημα επανήλθε σήμερα η υπουργός η οποία μέσω Twitter ξεκαθάρισε πως σε όσους την συκοφαντούν θα απαντήσει η Δικαιοσύνη.

«Σε όσους επιμένουν στη συκοφαντία και τη λάσπη την απάντηση θα δώσει η Δικαιοσύνη».

Να σημειωθεί πώς σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναφέρουν ότι η κ. Γεροβασίλη θα στραφεί και κατά παντός δημοσιογράφου ή μέσου ενημέρωσης που αναπαράγει τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Tags:
κόντρα, απάντηση, Twitter, Δικαιοσύνη, Υγεία, ΝΔ, Όλγα Γεροβασίλη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK