04:18 18 ΙΟΥΛΙΟY 2019
Ολομέλεια της Βουλής

Πέρασε από τη Βουλή με μεγάλη πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Μιλώντας στη συνεδρίαση ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τα μέτρα την 13η σύνταξη και την μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα, εστίαση, ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο παρεμβάσεις με φιλοαναπτυξιακό χαρακτήρα.

Ψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τις 120 δόσεις και οι τροπολογίες για την 13η σύνταξη και τη μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα, εστίαση και ενέργεια.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, η ΔΗΣΥ, η ΧΑ και το Ποτάμι. Το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων ψήφισαν «παρών».

Τις τροπολογίες για τον ΦΠΑ και τη 13η σύνταξη υπερψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, η ΔΗΣΥ, η ΧΑ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων. Το ΚΚΕ ψήφισε «παρών».

Μιλώντας στη συνεδρίαση ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τα μέτρα την 13η σύνταξη και την μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα, εστίαση, ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο παρεμβάσεις με φιλοαναπτυξιακό χαρακτήρα, που ενισχύουν την αύξηση της κατανάλωσης, την οικονομική δραστηριότητα και θα έχουν θετικές επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία.

Σχετικά:

Κατατέθηκαν οι τροπολογίες για 13η σύνταξη και ΦΠΑ - Τι προβλέπουν
Μητσοτάκης: Η 12η σύνταξη κινδυνεύει, όχι η 13η που δήθεν δίνει ο Τσίπρας
Tags:
ΦΠΑ, μείωση ΦΠΑ, 13η σύνταξη, Μέτρα, παροχές, Νομοσχέδιο, Βουλή, 120 δόσεις
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK