ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Ευρωεκλογές 2019 (265)
0 0 0
Βρείτε μας

«Η δική μας δουλειά είναι να μπορέσουμε να πείσουμε πρωτ’ απ’ όλα τους εαυτούς μας ότι αυτή η μιζέρια δεν μας αξίζε» και τόνισε ότι «Το μήνυμα της ευρωκάλπης την 26 Μαΐου, πρέπει να είναι ένα μήνυμα πάρα πολύ ισχυρό».

Ισχυρό μήνυμα στήριξης από τους πολίτες στις ευρωεκλογές 2019 ζήτησε από την Καλαμπάκα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι αυτό θα ανοίξει το δρόμο για συντριπτική επικράτηση του κόμματος και στις εθνικές εκλογές. Παράλληλα πήρε αποστάσεις από την πόλωση του πολιτικού σκηνικού, για την οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση.

Ειδικότερα, συνομιλώντας με πολίτες στην Καλαμπάκα, στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε πως «δεν είμαι εδώ για να διχάσω. Δεν είμαι εδώ για να πω ότι “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”. Είμαι εδώ για να σας πω ότι για να χτίσουμε μαζί την Ελλάδα την οποία ονειρευόμαστε, πρέπει να ξεκινήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι».

Όπως είπε ο ίδιος, «η δική μας δουλειά είναι να μπορέσουμε να πείσουμε πρωτ’ απ’ όλα τους εαυτούς μας ότι αυτή η μιζέρια δεν μας αξίζε» και τόνισε ότι «Το μήνυμα της ευρωκάλπης την 26 Μαΐου, πρέπει να είναι ένα μήνυμα πάρα πολύ ισχυρό».

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε τη διαφωνία του με την «ψήφο αντίδρασης», για την οποία είπε ότι παραδοσιακά υπάρχει ροπή προς αυτή στις ευρωεκλογές και υπογράμμισε ότι «όσο πιο ισχυρή είναι η ΝΔ από το βράδυ της 26ης Μαΐου, τόσο πιο εύκολη θα γίνει η προσπάθειά μας για μια μεγάλη, για μια συντριπτική πολιτική επικράτηση στη μάχη των εθνικών εκλογών όποτε και αν ο κ. Τσίπρας επιλέξει να την κάνει».

Δίνοντας έμφαση στο πρόγραμμα της ΝΔ, ο Κυρ. Μητσοτάκης σημείωσε ακόμα ότι το δικό μας σχέδιο αφορά το πως «η Ελλάδα θα μπορέσει να ξαναδημιουργήσει πολλές καλές δουλειές για τα νέα παιδιά, πως θα μειώσουμε τους φόρους, πως θα παρέχουμε περισσότερη ασφάλεια στους πολίτες, πως θα έχουμε καλύτερη δημόσια παιδεία και δημόσια υγεία. Και για το πως θα στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα ο οποίος υποφέρει σήμερα, αλλά διαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα».

Θέμα:
Ευρωεκλογές 2019 (265)
Tags:
ευρωεκλογές 2019, ευρωεκλογές, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK