12:42 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 10
Βρείτε μας

Ο συνδυασμός της Χρυσής Αυγής μαζί με άλλους δύο «κόπηκαν» από τις δημοτικές εκλογές 2019 στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Πολυμελές Πρωτοδικείο απέρριψε τις ενστάσεις που είχαν καταθέσει.

Ο συνδυασμός της Χρυσής Αυγής για τις δημοτικές εκλογές 2019 στη Θεσσαλονίκη, καθώς και άλλοι δύο συνδυασμοί υποψηφίων δεν θα συμμετάσχουν στις εκλογές, μετά από απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο απέρριψε τις ενστάσεις που είχαν καταθέσει οι τρεις συνδυασμοί κατά της μη ανακήρυξής τους, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο λόγος που οι τρεις συνδυασμοί είχαν «κοπεί» από τις δημοτικές εκλογές ήταν ότι δεν ανέφεραν ρητά τα ονόματα των υποψηφίων για τη δημοτική ενότητα Τριανδρίας, στις δηλώσεις που είχαν καταθέσει στο Πρωτοδικείο.

Μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, οι συνδυασμοί των υποψήφιων δημάρχων που θα διεκδικήσουν την ψήφο στις δημοτικές εκλογές 2019 θα είναι συνολικά 19.

Οι συνδυασμοί που κόπηκαν ήταν η «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, οι «Ενωμένοι Μακεδόνες για τον δήμο Θεσσαλονίκης» με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζιαμπάση και ο συνδυασμός «Γίνεται Μπορούμε» με επικεφαλής τον Σάββα Χαλιαμπάλια.

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
Tags:
εκλογές 2019, εκλογές, πρωτοδικείο, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, δημοτικές εκλογές, Χρυσή Αυγή, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK