13:54 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Ευρωεκλογές 2019 (265)
0 0 0
Βρείτε μας

«Υπάρχει ο φόβος και η αίσθηση ότι κάποιοι, δεν εννοώ ότι θα γίνουν συντονισμένες κινήσεις από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι εάν τα καταφέρουν, εάν τους το επιτρέψουμε, ακόμα και να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα».

Για μάχη που δεν θα σταματήσει την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες αλλά θα συνεχιστεί και την ώρα της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων τόσο για τις Ευρωεκλογές 2019 όσο και τις αυτοδιοικητικές εκλογές έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

«Για εμάς η μάχη δεν θα σταματήσει παρά μέχρι την ώρα του θα κλείσουν οι κάλπες αλλά και την ώρα της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων και στις ευρωεκλογές αλλά και στις αυτοδιοικητικές» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Συνέχισε κάνοντας λόγο ότι «υπάρχει ο φόβος και η αίσθηση ότι κάποιοι, δεν εννοώ ότι θα γίνουν συντονισμένες κινήσεις από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι εάν τα καταφέρουν, εάν τους το επιτρέψουμε, ακόμα και να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «η ΝΔ θα είναι εκεί, με εκλογικούς αντιπροσώπους σε κάθε γωνία της χώρας, σε κάθε εκλογικό τμήμα, για να διασφαλίσουμε ότι η άποψη των πολιτών θα αποτυπωθεί, θα καταμετρηθεί».

ΣΥΡΙΖΑ: Μείζον θεσμικό ατόπημα

Για μείζον θεσμικό ατόπημα έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «ο κ. Αυγενάκης κατάφερε να γελοιοποιήσει τη ΝΔ αλλά και να αποκαλύψει το μεγάλο άγχος του αρχηγού της μπροστά στις κάλπες».

«Η ΝΔ, που εδώ και τρία χρόνια προεξοφλεί δήθεν κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες, έβγαλε σήμερα τον γραμματέα της, κ. Αυγενάκη, να προλειάνει το έδαφος για την κατάρρευση της πολιτικής της απάτης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις δηλώσεις.

«Όχι ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε παραληρηματικές δηλώσεις. Αλλά σήμερα ξεπέρασε τον εαυτό του, μιλώντας για δήθεν κίνδυνο αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θέμα:
Ευρωεκλογές 2019 (265)

Σχετικά:

Αυγενάκης: Οι ευρωεκλογές είναι το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού
Tags:
αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, ευρωεκλογές, ευρωεκλογές 2019, Νέα Δημοκρατία, Λευτέρης Αυγενάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK