ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Ευρωεκλογές 2019 (265)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο δημοτικό θέατρο Καλλιθέας, όπου μίλησε σε εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα βαθιά λαϊκό κόμμα, το οποίο ήταν, είναι και θα είναι πάντα κοντά στους εργαζόμενους, είτε αυτοί είναι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, είτε εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα, είτε είναι ελεύθεροι επαγγελματίες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα στην Καλλιθέα την Πέμπτη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα αποτελούν μία κατηγορία, που σίγουρα θα είναι πολλαπλά ωφελημένοι από τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας.

«Από το σχέδιο μας για τη μείωση της φορολογίας, από το σχέδιό μας για την προσέλκυση επενδύσεων, αλλά και από την έμφαση την οποία θέλουμε να δώσουμε στο πώς θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα των εργαζομένων», πρόσθεσε.

Δεσμεύτηκε, δε, ότι «θα γεφυρώσουμε και αυτό το χάσμα που υπάρχει σήμερα μεταξύ του τι ζητάει η αγορά εργασίας και των πραγματικών δεξιοτήτων των εργαζομένων».

«Είμαστε εδώ όχι για τους λίγους αλλά για όλους τους εργαζόμενους. Χρέος μας να δώσουμε δυνατότητες και ευκαιρίες σε όλους για ένα καλό εργασιακό μέλλον» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Τόνισε, δε, ότι μπορεί να εγγυηθεί πέντε πράγματα: περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα για τους εργαζόμενους, περισσότερες καλές και σταθερές θέσεις εργασίας, περιφρούρηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, σύνδεση της αγοράς εργασίας με την κατάρτιση και την εκπαίδευση, καθώς και μέτρα που «συμφιλιώνουν» την προσωπική ζωή με την εργασία.

Θέμα:
Ευρωεκλογές 2019 (265)
Tags:
Καλλιθέα, Νέα Δημοκρατία, ΝΔ, εργαζόμενοι, εργαζόμενος, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK