18:07 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Ευρωεκλογές 2019 (265)
0 0 0
Βρείτε μας

Καταδίκασε την πόλωση στην πολιτική αντιπαράθεση, ενώ για τα μέτρα της κυβέρνησης είπε ότι είναι κακή συνήθεια να μοιράζεις πριν τις εκλογές και να στέλνεις στην Ευρώπη λάθος μηνύματα.

Αισιόδοξος ότι το Ποτάμι θα αποτελέσει την έκπληξη των ευρωεκλογών, εμφανίστηκε ο επικεφαλής του κινήματος, Σταύρος Θεοδωράκης. Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι κατά την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι πολίτες ήταν τέτοια που «θα νομίζει κανείς πως είμαστε κόμμα εξουσίας».

«Ο κόσμος πιστεύει ότι μπορεί να έχει το Ποτάμι ως back up και πως κάποια στιγμή θα το ψηφίσει. Δεν υπάρχει αυτή η “κάποια στιγμή” αυτή η στιγμή είναι αύριο, είναι στις 26 Μαΐου», είπε χαρακτηριστικά.

ο επικεφαλής του Ποταμιού, ζήτησε από τους πολίτες που δείχνουν συμπάθεια προς το κίνημα να το αποτυπώσουν και στην κάλπη επειδή όπως είπε, το ευρωψηφοδέλτιό του αποτελείται από 42 γνωστικούς ανθρώπους, επειδή η ευρωπαϊκή του πρόταση μέσω της ατζέντας Μακρόν για την Ευρωπαϊκή Αναγέννηση συμφέρει τους Έλληνες αλλά και επειδή έχει σταθερότητα στις απόψεις του.

Ο κ. Θεοδωράκης, αναφέρθηκε στην πόλωση του τελευταίου διαστήματος στην πολιτική αντιπαράθεση, λέγοντας ότι η εικόνα αυτή είναι κατώτερη των προσδοκιών των πολιτών.

«Το είπα και στον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη, ότι προσπαθούν να παρασύρουν τον κόσμο, σε μια διαμάχη που δεν τους αφορά. Νομίζω ότι είναι ένα κόλπο που κάνουν για να συσπειρώσουν τους κομματικούς τους στρατούς και να μην μιλήσουν για τα σημαντικά», τόνισε.

Αναφορικά με τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης, είπε ότι είναι μία κακή συνήθεια να μοιράζεις τα περισσεύματα ως μάγος πριν τις εκλογές, ενώ ταυτόχρονα στέλνεις και λάθος μηνύματα στην Ευρώπη.

Θέμα:
Ευρωεκλογές 2019 (265)

Σχετικά:

Θεοδωράκης: Δεν έχει σημασία πόσες φορές πέφτεις αλλά πόσες φορές σηκώνεσαι
Θεοδωράκης: Η πολιτική δεν έχει πολύ σχέση με τον πολιτισμό
Θεοδωράκης: Θα είμαστε η θετική έκπληξη των ευρωεκλογών
Tags:
ευρωεκλογές 2019, Ποτάμι, Σταύρος Θεοδωράκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK