08:14 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ)

Θύμιος Λυμπερόπουλος: Στηρίζω Τσίπρα, αν χρειαστεί θα κατέβω υποψήφιος

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 02

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, είπε ότι η κυβέρνηση «θεσμοθέτησε πάρα πολλές λύσεις» και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι έχει μεταλλαχθεί σε «νεοφιλελεύθερο διαπλεκόμενο κόμμα».

Τους λόγους για τους οποίους στηρίζει δημόσια εδώ και δύο χρόνια την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξήγησε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος «αν χρειαστεί» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν ήρθε ο Τσίπρας και δέχτηκε αυτές τις θέσεις και μου έλυσε προβλήματα για τον κλάδο μου, εγώ είμαι υποχρεωμένος να τον στηρίξω, γιατί υπηρετώ κάποιους ανθρώπους που πρέπει να επιβιώσουν», είπε ο κ. Λυμπερόπουλος σε συνέντευξή του στον Real FM και όπως αναφέρει το enikos.gr.

Στο ερώτημα εάν ενδέχεται να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι θα το έκανε εάν έπρεπε να αποτρέψει μια εκλογή αντίθετη με τα προβλήματα του κάδου του.

«Δεν έχω επιδιώξει ποτέ να αλλάξω επάγγελμα, αλλά εάν χρειαστεί για να αποτρέψω μία εκλογή αντίθετη από τα προβλήματα του κλάδου μου πιθανόν και να γίνει», «εγώ δεν στηρίζω Τσίπρα τώρα, στηρίζω Τσίπρα εδώ και δύο χρόνια και το έχω πει δημόσια, διότι απέναντι μου έχω το χάος», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λυμπερόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ άσκησε κριτική στη ΝΔ λέγοντας ότι οι θέσεις της έχουν αλλάξει και είναι «ιδεολογικά εχθρός της ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

«Η ΝΔ μεταλλάχθηκε σε ένα νεοφιλελεύθερο διαπλεκόμενο κόμμα, σε ένα κόμμα που δεν στηρίζεται στη Δικαιοσύνη, στην οικονομία όπως έλεγε η ιδρυτική της διακήρυξη, στη δικαίωση της εργασίας και υπέρ του θεμιτού κέρδους και όχι του αθέμιτου. Άλλαξε θέσεις, έγινε ο μεγαλύτερος ιδεολογικά εχθρός της ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά:

Τσίπρας: Ανατριχιαστικά επίκαιρα τα λόγια του Άρη Βελουχιώτη - Ο Μητσοτάκης θα ηττηθεί στις 26 Μαΐου
Αύξηση μισθού 10% και ένταξη στα βαρέα για τις σχολικές καθαρίστριες ανακοίνωσε ο Τσίπρας
Ο «Mr Beat» στο Sputnik: Δεν βλέπω σύντομα στην Ελλάδα «έξυπνα» αυτοκίνητα χωρίς οδηγό
Tags:
Ταξί, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΑΤΑ, Αλέξης Τσίπρας, Θύμιος Λυμπερόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK