18:26 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 05
Βρείτε μας

Στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι αναφέρεται η Ρένα Δούρου σε βίντεο που ανήρτησε στο YouTube και καλεί τον Γιώργο Πατούλη σε ντιμπέιτ, ενώ δεσμεύεται να απαντήσει στις «πιο σκληρές ερωτήσεις» των πολιτών.

Απαντήσεις σε ερωτήματα πολιτών, ζωντανά μέσω Facebook, δηλώνει πως θα δώσει η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019, ενώ καλεί σε ντιμπέιτ τον Γιώργο Πατούλη.

Σε σποτ που ανήρτησε στο YouTube και φέρει τον τίτλο «Ο Αγώνας για την Αλήθεια Ξεκινάει», η Ρένα Δούρου αναφέρεται στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, λέγοντας ότι έμεινε σιωπηλή σε όσες κατηγορίες άκουσε και τώρα καλεί τους πολίτες να της θέσουν τις «πιο σκληρές ερωτήσεις». Η επικοινωνία με τους πολίτες θα γίνει στις 21 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα.

«Δεν σταματάω να αγωνίζομαι. Διαλέγω να παλέψω: να σας κοιτάξω στα μάτια και να απαντήσω στις πιο σκληρές σας ερωτήσεις. Μεγάλωσα μαθαίνοντας να μην ζητάω τίποτα και ποτέ, αλλά τώρα θέλω να ζητήσω κάτι: Εάν είστε θυμωμένοι, ελάτε να μου μιλήσετε για το θυμό σας. Θα σας απαντήσω μόνο με αλήθεια για οτιδήποτε σχετικό με την τραγωδία», αναφέρει η κ. Δούρου στο βίντεο.

Στο ίδιο βίντεο, η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής καταγγέλλει ότι πριν από περίπου έναν μήνα κάτοικοι από το Μάτι έλαβαν ένα τραγούδι σε «ένα αισχρό μήνυμα, που υποτίθεται ότι στάλθηκε από το προσωπικό μου τηλέφωνο». Επρόκειτο για το τραγούδι «Δώσε μου φωτιά» του Μητροπάνου, σύμφωνα πάντα με την κ. Δούρου.

Η ίδια κατηγορεί τους αντιπάλους της για «πολιτική εκμετάλλευση του πόνου» και δηλώνει πως θα εξασφαλίσει την προετοιμασία για φωτιές με επικοινωνία, αποτελεσματικούς μηχανισμούς προειδοποίησης, ενημέρωση των πολιτών από τα ΜΜΕ και ειδικές εφαρμογές για κινητά.

Ταυτόχρονα, η κ. Δούρου καλεί τον επίσης υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη σε ντιμπέιτ μπροστά στους πολίτες, σημειώνοντας ότι «αξίζουμε απαντήσεις».

«Ο κ. Πατούλης θα εμφανιστεί όπως δεσμεύτηκε χθες το βράδυ ή θα λιγοψυχήσει, όπως έχει ήδη κάνει δύο φορές;» αναφέρει το δελτίο Τύπου της κ. Δούρου.

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
Tags:
ντιμπέιτ, αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, φωτιά, πυρκαγιά, Περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Πατούλης, Ρένα Δούρου, Μάτι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK