06:19 23 ΙΟΥΛΙΟY 2019
Γραφεία Νέας Δημοκρατίας

ΝΔ για βίντεο Δούρου: Προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 10

«Το προκλητικό βίντεο της κ. Δούρου απλά επιβεβαιώνει πόσο ακατάλληλοι, κυνικοί και επικίνδυνοι ήταν οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Ακόμη και σήμερα δεν συναισθάνονται τις ευθύνες τους, προσβάλλοντας τη μνήμη 102 συμπολιτών μας. Ντροπή».

Έντονη κριτική στην περιφερειάρχη Ρένα Δούρου ασκεί η Νέα Δημοκρατία με αφορμή το βίντεο από το Μάτι με το οποίο καλεί σε ντιμπέϊτ τον αντίπαλό της στις περιφερειακές εκλογές τον Γιώργο Πατούλη.

Η ΝΔ το χαρακτηρίζει προκλητικό και τονίζει πως «δεν έφτανε η σύσκεψη της ντροπής που διοργάνωσαν ενώ ήξεραν ότι υπήρχαν νεκροί. Ούτε και η συνέντευξη Τύπου της εξαπάτησης, με τις υποτιθέμενες εστίες εμπρησμών που δήθεν εντόπισαν οι δορυφόροι».

«Το προκλητικό βίντεο της κ. Δούρου απλά επιβεβαιώνει πόσο ακατάλληλοι, κυνικοί και επικίνδυνοι ήταν οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Ακόμη και σήμερα δεν συναισθάνονται τις ευθύνες τους, προσβάλλοντας τη μνήμη 102 συμπολιτών μας. Ντροπή» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
Tags:
αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, Ρένα Δούρου, Νέα Δημοκρατία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK