04:24 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Οι προοδευτικοί πολίτες επιστρέφουν στο Κίνημα Αλλαγής

© Φωτογραφία : SOOC/George Vitsaras
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 0 0

Η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι επιχειρεί «να κρυφτεί πίσω από δικούς μας υποψήφιους, διότι δεν έχει στελέχη στην Αυτοδιοίκηση».

Αισιόδοξη δηλώνει η Φώφη Γεννηματά καθώς όπως εκτίμησε οι προοδευτικοί πολίτες επιστρέφουν και ψηφίζουν και στηρίζουν Κίνημα Αλλαγής, παντού, στους χώρους δουλειάς» κάτι που χαρακτήρισε «ενθαρρυντικό μήνυμα».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ανέφερε πως οι πολίτες μπορούν να κρίνουν πια ποιοι έλεγαν αλήθεια, ποιοι έλεγαν ψέματα, ποιοι τα κατάφεραν, ποιοι απέτυχαν οικτρά. «Επανατοποθετούνται οι προοδευτικοί πολίτες και θα αρχίσουν να πλησιάζουν τα ποσοστά μας και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές αυτά των αυτοδιοικητικών».

Ειδικότερα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι επιχειρεί «να κρυφτεί πίσω από δικούς μας υποψήφιους, διότι δεν έχει στελέχη στην Αυτοδιοίκηση. Είναι εντυπωσιακό ότι ένα κόμμα που κυβερνά τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει να έχει υποψήφιους δικούς του σε όλες τις Περιφέρειες και κρύβεται πίσω από υποψήφιους του Κινήματος Αλλαγής».

Επισήμανε ακόμη το πώς αντέδρασε η Αντιπεριφέρεια στα Χανιά, ο Σταύρος Αρναουτάκης και τα στελέχη της Περιφέρειάς του για τις πολύ μεγάλες καταστροφές από τις φοβερές βροχοπτώσεις, για να μη νιώσει ο πολίτης της Κρήτης ούτε ένα λεπτό μονάχος αφού καταστράφηκε ολοσχερώς το οδικό δίκτυο.

«Δείτε την τεράστια διαφορά με την Ανατολική Αττική και αυτά που συνέβησαν με τις καταστροφές και τα θύματα, την τραγωδία στο Μάτι και το πώς και η Περιφέρεια, αλλά και η κυβέρνηση, χειρίστηκαν την απώλεια τόσων ζωών και τόσων καταστροφών», είπε η κ. Γεννηματά.

Επανέλαβε ότι δεν πρέπει να υπάρξει «καμία χαμένη ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία. Να γυρίσουν οι Έλληνες πολίτες την πλάτη σε αυτούς που τους περιφρονούν με τον τρόπο που πολιτεύονται, να δώσουν δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής για να κάνουμε την πολιτική ανατροπή στις εθνικές εκλογές που έρχονται».

«Ωραία, να γυρίσει σελίδα πολιτικά η χώρα, αλλά να γυρίσει πραγματικά σε μια προοδευτική κατεύθυνση», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
Tags:
ευρωεκλογές 2019, ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK