11:44 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστειλε μήνυμα πολιτικής αλλαγής, ενώ κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν τη «χαλαρή ψήφο» ή την «ψήφο σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον».

Μήνυμα πολιτικής αλλαγής έστειλε από την Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης της Νέας Δημοκρατίας στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

«Από την Πάτρα αντηχεί το μήνυμα που φτάνει σε κάθε άκρη της πατρίδας μας: Οι Έλληνες λένε "ως εδώ". Στις 26 Μαΐου φέρνουν την πολιτική αλλαγή. Και ενωμένοι όσο ποτέ, ψηφίζουν ΝΔ. Τη μόνη απάντηση σήμερα, στο ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε, χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθύμισε ότι «σε έξι μέρες έχουμε εκλογές, οι οποίες αυτή τη φορά έχουν διαφορετικό βάρος, καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από τέσσερα χρόνια, μετά απ' όλα τα βάρη που υπέστησαν».

«Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν επιτρέπεται η «χαλαρή ψήφος» ή «η ψήφος σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον».

Και συνέχισε: «Αποφασίζουμε την ερχόμενη Κυριακή με λογική αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία».

Κάνοντας έμμεση αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τους πολίτες να μην παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής. «Οι πολίτες θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η Ν.Δ.».

«Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές. Δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχετικά:

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Παριστάνει το παιδί του λαού και καταλήγει να ταξιδεύει με κότερα
Θεοδωράκης: Συνεχής εμφύλιος πόλεμος η ζωή μας αν βγουν ενισχυμένοι Τσίπρας και Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων
Μητσοτάκης: Πολιτική αλλαγή ή διατήρηση της στασιμότητας, το δίλημμα των ευρωεκλογών
«Απόβαση» στην Κρήτη πραγματοποιούν Γεννηματά και Μητσοτάκης
Tags:
προεκλογική εκστρατεία, εκλογές 2019, ευρωεκλογές 2019, ομιλία, εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK