02:57 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
O Αλέξης Τσίπρας στην κηδεία του εφοπλιστή Παναγόπουλου

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

© Φωτογραφία : SOOC / George Vitsaras
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Ευρωεκλογές 2019 (265)
0 0 0
Βρείτε μας

Πρωταγωνιστής στο τηλεοπτικό σποτ είναι ο Αλέξης Τσίπρας και βασικό πολιτικό μήνυμα «στις 26 του Μάη κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το μέλλον μας».

Με κεντρικό σύνθημα «Ήρθε η ώρα των πολλών» προβάλλεται από σήμερα το κεντρικό τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ εν όψει των Ευρωεκλογών 2019.

Πρωταγωνιστής στο τηλεοπτικό σποτ είναι ο Αλέξης Τσίπρας και πολίτες-άνθρωποι του μόχθου, νέες και νέοι, αλλά και μεγαλύτεροι, με βασικό πολιτικό μήνυμα ότι «στις 26 του Μάη κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το μέλλον μας. Για μια νέα μεγάλη νίκη του λαού μας. Για τις γενιές του τώρα. Και τις γενιές του αύριο. Ήρθε η ώρα των πολλών».

Αφού αναφέρεται στην περίοδο της οικονομικής κρίσης καταλήγει ότι «στις 26 του Μάη κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το μέλλον μας. Για μια νέα μεγάλη νίκη του λαού μας. Για τις γενιές του τώρα. Και τις γενιές του αύριο. Για να σωπάσουν οριστικά αυτοί που μας χρεοκόπησαν. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινά. Τώρα που ενώνουμε δυνάμεις και παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας, τώρα που ήρθε επιτέλους η ώρα των πολλών».

Θέμα:
Ευρωεκλογές 2019 (265)
Tags:
προεκλογική εκστρατεία, ευρωεκλογές, ευρωεκλογές 2019, ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK