08:22 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι η... πιο αγνή κεντρώα δύναμη στην Ελλάδα

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος του Ποταμιού διαμήνυσε ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να βλέπουν την κάλπη των ευρωεκλογών ως το πρώτο ημίχρονο των εθνικών εκλογών. Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον κ. Μητσοτάκη.

Ως την «πιο αγνή κεντρώα δύναμη» στην Ελλάδα χαρακτήρισε το Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη της Κυριακής.

«Ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματα του, σε σχέση με τις παλιές πολιτικές δυνάμεις. Έχει αγανακτήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θυμάται και τι έκαναν παλιοί υπουργοί. Άρα, δεν υπάρχει άλλη δύναμη, πέρα από Το Ποτάμι, που να εκφράζει το κέντρο. Το Ποτάμι είναι η μόνη κεντρώα δύναμη, που δεν έχει σχέση με την διακυβέρνηση στο παρελθόν» τόνισε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

Όσον αφορά το διακύβευμα των ευρωεκλογών, ξεκαθάρισε ότι «οι Έλληνες δεν έχουμε κανέναν λόγο να βλέπουμε αυτήν την πολιτική κάλπη ως το πρώτο ημίχρονο της κάλπης των εθνικών εκλογών».

«Ο κόσμος είναι απογοητευμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα επιδοκιμάσει τους παλιούς υπουργούς και τα στελέχη της δεξιάς; Οι πολίτες δεν πρέπει να επιβεβαιώσουν το προηγούμενο καθεστώς, επειδή θέλουν να αποδοκιμάσουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ» έσπευσε να προσθέσει.

Ερωτηθείς σχετικά, δεν απέκλεισε μία μετεκλογική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι «θα συνεργαζόταν με τον οποιονδήποτε για το καλό του τόπου».

Αναφερόμενος, τέλος, στην εκλογική απήχηση του Ποταμιού, διαμήνυσε με νόημα ότι «οι 42 υποψήφιοί μας δεν είναι σταρ τηλεοπτικών παραθύρων, είναι επαΐοντες των ευρωπαϊκών θεμάτων».

Σχετικά:

Θεοδωράκης: Συνεχής εμφύλιος πόλεμος η ζωή μας αν βγουν ενισχυμένοι Τσίπρας και Μητσοτάκης
Θεοδωράκης: «Υπάρχει πολύ Ποτάμι» μέσα στους αναποφάσιστους
Θεοδωράκης: Θα είμαστε η θετική έκπληξη των ευρωεκλογών
Θεοδωράκης: Δεν έχει σημασία πόσες φορές πέφτεις αλλά πόσες φορές σηκώνεσαι
Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα είναι η θετική έκπληξη των ευρωεκλογών
Tags:
ευρωεκλογές 2019, εκλογές 2019, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι, Κυριάκος Μητσοτάκης, Σταύρος Θεοδωράκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK