06:40 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης

Σπίρτζης: Ο κ Μητσοτάκης και ο κ. Βέμπερ είναι με τους νεοφιλελεύθερους της Ευρώπης

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Το δίλλημα των ευρωεκλογών καθώς και των εθνικών εκλογών είναι Προοδευτική Συμμαχία ή ακραίος Νεοφιλελευθερισμός, ακραίος παλαιοκομματισμός και οικογενειοκρατία».

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης πραγματοποίησε ομιλία σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας, στην Παλλήνη.

«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσουμε προς τα που θα βαδίσει η πατρίδα μας και ολόκληρη η Ευρώπη. Αν θα είναι σε προοδευτική κατεύθυνση με επίκεντρο την κοινωνία και τους πολλούς ή σε ακραία νεοφιλελεύθερη κατεύθυνση με επίκεντρο τις Ελίτ, αυτές που εκφράζουν και υποστηρίζουν ο κ Βέμπερ και ο κ Μητσοτάκης που είναι οι ίδιοι και λένε ακριβώς τα ίδια», τόνισε στην ομιλία του ο υπουργός Υποδομών.

Ο κ. Σπίρτζης υπογράμμισε το πολύ σημαντικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Προοδευτική Συμμαχία με επίκεντρο τον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγετική φυσιογνωμία του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως «Σε αυτή την πολιτική και οργανωτική έκφραση της Προοδευτικής Συμμαχίας υπάρχει ένα προαπαιτούμενο που μας ενώνει και μας οδηγεί και αυτό λέγεται Αλέξης Τσίπρας».

«Απέναντί του είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δεν ενώνει, δεν οδηγεί και δεν θα οδηγήσει σε νίκη αυτούς που τον πιστεύουν», σημείωσε.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο κ Σπίρτζης τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι «ο εκφραστής των ελίτ και αυτό φάνηκε και από το πρόγραμμα του για τα έργα που πρότεινε επέκταση της Αττικής Οδού προς το Ελληνικό για να εξυπηρετήσει τον επενδυτή και όχι προς τις λαϊκές συνοικίες της Ανατολικής και της Δυτικής Αττικής».

«Ο κ Μητσοτάκης και ο κ. Βέμπερ είναι με τους νεοφιλελεύθερους της Ευρώπης που σχεδιάζουν και υλοποιούν έργα για τα έργα για να μπορούν να πλουτίζουν οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες και δεν αυξάνουν τον Ευρωπαϊκό Προϋπολογισμό για να κατασκευάζονται σχολεία και νοσοκομεία», πρόσθεσε σύμφωνα με το ΑΜΠΕ ο υπουργός.

Ολοκληρώνοντας, ο υπουργός επεσήμανε πως «Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στην Προοδευτική Συμμαχία, σε αυτό το Προοδευτικό Μέτωπο, έχουμε συναίσθηση της ευθύνης μας. Είναι η ώρα να σταθούμε και θα σταθούμε απέναντι στην νεοφιλελεύθερη απειλή και τις πολιτικές της και την Δεξιά Σοσιαλδημοκρατία που τις υπηρέτησε. Αυτό φάνηκε και από την τεράστια κινητοποίηση των πολιτών που καταγράφεται τις τελευταίες μέρες όπου μιλάει ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις την οποία αποκρύπτουν τα δικά τους μέσα ενημέρωσης».

Tags:
Νέα Δημοκρατία, Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, Μάνφρεντ Βέμπερ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Χρήστος Σπίρτζης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK