16:01 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 0 0
Βρείτε μας

Κατά τη διάρκεια της γενικής δοκιμής πραγματοποιήθηκε αποστολή εικονικών αποτελεσμάτων, συλλογή τους από τους υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών και καταχώρησή τους στα πληροφορικά συστήματα της SingularLogic.

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών η γενική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε για τη λήψη και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου.

Η πραγματική δοκιμή πραγματοποιήθηκε παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

Στο πλαίσιο της γενικής δοκιμής πραγματοποιήθηκε αποστολή εικονικών αποτελεσμάτων, συλλογή τους από τους υπαλλήλους του υπουργείου και καταχώρησή τους στα πληροφορικά συστήματα της SingularLogic.

Ο υπουργός Εσωτερικών παρακολούθησε την προσομοίωση συγκέντρωσης και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, Κώστα Πουλάκη, υπηρεσιακούς παράγοντες και τη διοίκηση της SingularLogic.

Μετά το τέλος της γενικής δοκιμής ο κ. Χαρίτσης δήλωσε ότι, όπως φάνηκε, έχει γίνει όλη η κατάλληλη προετοιμασία και τα πάντα είναι έτοιμα για τις εκλογές της Κυριακής.

Έκανε επίσης λόγο για σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες, ώστε οι δικαστικοί αντιπρόσωποι να έχουν τη δυνατότητα σε πολλές περιοχές της χώρας και σε πολλά εκλογικά τμήματα, να αποστείλουν μέσω tablets πολύ γρήγορα τα αποτελέσματα και να ενσωματωθούν αυτομάτως στο σύστημα. 

«Όλα είναι καθόλα έτοιμα και είμαστε βέβαιοι ότι η διαδικασία την Κυριακή θα κυλήσει ομαλά, γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς προβλήματα» συμπλήρωσε και στάθηκε στην ανάγκη διευκόλυνσης της δουλειάς των εργαζόμενων εκείνη την ημέρα.

«Βεβαίως τον πρώτο λόγο τον έχουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και γι’ αυτό άλλωστε προχωρήσαμε σε όλες αυτές τις βελτιώσεις στο σύστημα, ώστε να κάνουμε τη ζωή τους εκείνη τη δύσκολη μέρα πιο εύκολη», πρόσθεσε.

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)

Σχετικά:

Προεκλογικός πυρετός στα κομματικά επιτελεία: Στόχος η δεξαμενή των αναποφάσιστων
Δημοσκόπηση της Pulse για τις ευρωεκλογές: Μείωση της διαφοράς ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
Πού τυπώνονται τα ψηφοδέλτια των εκλογών: «Χαρά» των τυπογραφείων η τριπλή κάλπη
Ευρωεκλογές 2019: Πότε ξεκινά η απαγόρευση μετάδοσης δημοσκοπήσεων και πολιτικών διαφημίσεων
Tags:
Αλέξης Χαρίτσης, υπουργείο Εσωτερικών, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, ευρωεκλογές 2019, ευρωεκλογές, εκλογές 2019, εκλογές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK