03:48 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Κρίσιμη πολιτική διαδικασία

© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Ευρωεκλογές 2019 (265)
0 0 0
Βρείτε μας

Έκανε λόγο για μια κρίσιμη πολιτική διαδικασία για την Ευρώπη, «που είτε θα γίνει πιο δημοκρατική είτε θα πάψει να υπάρχει, καθώς οι ευρωπαϊκοί λαοί καλούνται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις όπως ανέφερε χαρακτηριστικά κρίσιμη και για την τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε να εκφραστεί η βούληση των πολιτών».

Από τους πρώτους που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα ήταν ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης που προσήλθε λίγα λεπτά μετά τις 07:00 στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας, και στα εκλογικά τμήματα 135Α και 135Β.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο κ. Χαρίτσης δήλωσε ότι « είναι η πρώτη φορά που το κράτος καλείται να οργανώσει τετραπλές εκλογες και έχει κινητοποιηθεί το σύνολο του κρατικού μηχανισμού, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Λόγω των τετραπλών εκλογών, όπως είπε, για την αποφυγή συνωστισμού, αλλά και για τη διευκόλυνση του έργου των δικαστικών αντιπροσώπων, οι ψηφοφόροι ψηφίζουν σε δύο γειτονικά τμήματα».

Έκανε λόγο για μια κρίσιμη πολιτική διαδικασία για την Ευρώπη, «που είτε θα γίνει πιο δημοκρατική είτε θα πάψει να υπάρχει, καθώς οι ευρωπαϊκοί λαοί καλούνται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις όπως ανέφερε χαρακτηριστικά κρίσιμη και για την τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε να εκφραστεί η βούληση των πολιτών». Αποχωρώντας από το εκλογικό τμήμα ευχήθηκε σε όλους «καλή ψήφο».

Θέμα:
Ευρωεκλογές 2019 (265)

Σχετικά:

Ευρωεκλογές 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
Δείτε πώς ψηφίζετε και πόσους σταυρούς βάζετε
Tags:
περιφερειακές εκλογές, ευρωεκλογές αποτελέσματα, νέα, ειδήσεις σήμερα, εκλογές 2019, ευρωεκλογές 2019, ειδήσεις, αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, ψηφοφορία, ευρωεκλογές, δημοτικές εκλογές, αποτελέσματα, Αλέξης Χαρίτσης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK