ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μήνυμα κατά τις ακροδεξιάς και του λαϊκισμού απέστειλε η Φώφη Γεννηματά, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, καθώς η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σήμερα οι πολίτες με την ψήφο τους αλλάζουν σελίδα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, επεσήμανε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, αφ'ότου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στον Νέο Κόσμο.

Κλείνουν την πόρτα στην ακροδεξιά και τον λαϊκισμό και ανοίγουν τον δρόμο για προοδευτικές εξελίξεις στη χώρα μας, σημείωσε.

  • Εκλογές, Φώφη Γεννηματά
    Εκλογές, Φώφη Γεννηματά
    © Φωτογραφία : Aris Oikonomou / SOOC
  • Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ψηφίζει για τις Νομαρχιακές εκλογές, Δημαρχιακές εκλογές και Ευρωεκλογές, Αθήνα, 26 Μαίου, 2019.
    Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ψηφίζει για τις Νομαρχιακές εκλογές, Δημαρχιακές εκλογές και Ευρωεκλογές, Αθήνα, 26 Μαίου, 2019.
    © Φωτογραφία : Aris Oikonomou / SOOC
1 / 2
© Φωτογραφία : Aris Oikonomou / SOOC
Εκλογές, Φώφη Γεννηματά
Tags:
περιφερειακές εκλογές, που ψηφίζω, ευρωεκλογές αποτελέσματα, πού ψηφίζω, πώς ψηφίζω, νέα, αποτελέσματα εκλογών, εκλογές 2019, ευρωεκλογές 2019, ειδήσεις, αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, ευρωεκλογές, αποτελέσματα, εκλογές, Φώφη Γεννηματά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK