21:51 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι ευρωεκλογές είναι μια εθνική αποτίμηση για το πού θα πάει η Ελλάδα την επόμενη πενταετία, σημείωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, που προσήλθε νωρίτερα στην κάλπη.

Για μία ιδιαίτερη ημέρα μίλησε η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ) Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας.

«Σήμερα είναι μια μέρα ιδιαίτερη. Είναι μέρα εκλογών. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψηφίζουν για το Ευρωκοινοβούλιο, ψηφίζουν για την Περιφέρεια, για τις Περιφέρειες της χώρας, ψηφίζουν για τους Δήμους της χώρας, για την Αυτοδιοίκηση», είπε σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

«Όσον αφορά στις Ευρωεκλογές, που είναι και μια εθνική αποτίμηση για το πού θα πάει η Ελλάδα την επόμενη πενταετία και το πώς θα λειτουργήσουμε στο Ευρωκοινοβούλιο απέναντι στην Ελληνίδα και στον Έλληνα με ποιες πολιτικές, θέλω να πω ότι η Νέα Ελληνική Ορμή εδήλωσε "παρών" σε αυτές τις εκλογές, έχοντας ως προτεραιότητά μας να εξυπηρετήσουμε την βελτίωση της θέσης της Ελλάδος και του πολίτη», τόνισε ακόμη.

Tags:
νέα, ειδήσεις, πώς ψηφίζω, πού ψηφίζω, που ψηφίζω, αποτελέσματα εκλογών, αποτελέσματα, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, περιφερειακές εκλογές, δημοτικές εκλογές, ευρωεκλογές 2019, εκλογές 2019, ευρωεκλογές, εκλογές, Κατερίνα Παπακώστα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK