ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 0 0
Βρείτε μας

Σε καταγγελίες ότι δεν δίδονται ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας σε εκλογικά Τμήματα στη Ρόδο και την Σπερχειάδα προχώρησε η Λαϊκή Ενότητα, με ανακοίνωσή της και ο ίδιος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στις δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.

Καταγγελίες για περιστατικά «νόθευσης της εκλογικής διαδικασίας» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα, αναφέροντας ότι έφθασαν στα γραφεία του κόμματος «επώνυμες διαμαρτυρίες πολιτών, τις οποίες διασταυρώσαμε, με βάση τις οποίες δεν τους δόθηκε ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας».

Οι διαμαρτυρίες, αυτές σύμφωνα με τη Λαϊκή Ενότητα, «αφορούν το 381Α εκλογικό τμήμα της Ρόδου και το 289 εκλογικό τμήμα στη Σπερχειάδα, ενώ στο 817Α εκλογικό τμήμα δεν επέτρεψαν, όπως σημειώνει η ανακοίνωση, σε ετεροδημότη να ψηφίσει για ευρωεκλογές, ενώ του επέτρεψαν για περιφέρεια!».

«Στο μεταξύ, συνεχίζεται, παρά τις σφοδρές καταγγελίες και την γενική κατακραυγή, η ανοικτή και απροκάλυπτη νοθεία των εκλογών στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου, στο οποίο εξελίσσεται από χθες η ψηφοφορία χωρίς να υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας πιθανότατα και άλλων κομμάτων», σημειώνει η ανακοίνωση και συμπληρώνει: «Δυστυχώς, η κυβερνητική παχυδερμία μοιάζει να μην έχει όρια, ενώ εντύπωση προκαλεί και η σιωπή από τα άλλα κόμματα».

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στις δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο εκλογικό τμήμα 5740 του Κορυδαλλού.

«Εδώ στον Κορυδαλλό υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία, μεγάλες καθυστερήσεις και μεγάλες ουρές για να ψηφίσεις. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην οργάνωση των εκλογών. Οι πολίτες ψάχνουν μόνοι τους τα ψηφοδέλτια για να ψηφίσουν, λόγω έλλειψης εφορευτικών επιτροπών. Ταυτόχρονα υπάρχουν σωρεία καταγγελιών για καταδολίευση των εκλογικών διαδικασιών», είπε ο ίδιος.

«Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι συνεχίζεται η ψηφοφορία στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου, χωρίς να υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας. Η κυβερνητική παχυδερμία δεν έχει όρια. Ταυτόχρονα, έχουμε πολλές διαμαρτυρίες απ' όλη την Ελλάδα ότι σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν δίδονται και δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας» είπε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε: «Η ακεραιότητα των εκλογών είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή».

 

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
Tags:
νέα, ειδήσεις, πώς ψηφίζω, πού ψηφίζω, που ψηφίζω, δημοτικές εκλογές αποτελέσματα, αποτελέσματα εκλογών, αποτελέσματα, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, περιφερειακές εκλογές, δημοτικές εκλογές, ευρωεκλογές 2019, εκλογές 2019, ευρωεκλογές, εκλογές, Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ), Λαϊκή Ενότητα, Παναγιώτης Λαφαζάνης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK