20:25 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 01
Βρείτε μας

Για καθοριστικές εκλογές μίλησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, καθώς οι εκλογές βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι σημερινές εκλογές «καθορίζουν τη μοίρα του τόπου και περιμένουμε να δούμε ο ελληνικός λαός τι θα επιλέξει», σημείωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αφ'ότου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο σχολικό συγκρότημα "Σκεπάρνης" στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

«Οι εκλογές αυτές έχουν πολύ μεγαλύτερο βάρος από το θεσμικό βάρος που έχουν ως ευρωπαϊκές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Καθορίζουν τη μοίρα του τόπου και περιμένουμε να δούμε ο ελληνικός λαός τι θα επιλέξει. Όχι ως προς τα πρόσωπα και τα κόμματα και τις παρατάξεις, αλλά ως προς το μέλλον του τόπου και κυρίως ως προς το μέλλον των παιδιών μας», δήλωσε ακόμη.

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
Tags:
νέα, ειδήσεις, πώς ψηφίζω, που ψηφίζω, δημοτικές εκλογές αποτελέσματα, ευρωεκλογές αποτελέσματα, αποτελέσματα εκλογών, αποτελέσματα, αυτοδιοικητικές εκλογές, περιφερειακές εκλογές, δημοτικές εκλογές, ευρωεκλογές 2019, εκλογές 2019, ευρωεκλογές, εκλογές, Ευάγγελος Βενιζέλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK