08:37 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Ο Τσακαλώτος εξηγεί «τι κοινό έχουν οι δημοσκοπήσεις με τα λουκάνικα» για το exit poll

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Ευρωεκλογές 2019 (265)
0 0 0
Βρείτε μας

Το κοινό στοιχείο που έχουν οι δημοσκοπήσεις και τα λουκάνικα, επισήμανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του exit poll και ζητώντας «προσοχή».

Συγκρατημένος για τα αποτελέσματα του exit poll εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, επισημαίνοντας το κοινό που έχουν οι δημοσκοπήσεις με… τα λουκάνικα!

«Έχουμε ένα exit poll και όχι τα αποτελέσματα. Δεν θέλω να στεναχωρήσω τον φίλο μου τον Ηλία Νικολακόπουλο, αλλά υπάρχει ένα ρητό που λέει "και οι δημοσκοπήσεις και η στατιστική έχουν ένα κοινό με τα λουκάνικα"», δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Το κοινό είναι ότι δεν θέλεις να δεις πώς φτιάχνονται και μάλιστα, πολλές φορές αφού τα έχεις φτιάξει, δεν είσαι και τόσο καλά», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Οικονομικών κάλεσε να «περιμένουμε να δούμε τα τελικά αποτελέσματα» και υπενθύμισε ότι το βράδυ του δημοψηφίσματος, «exit polls προέβλεπαν 51% και 49%».

«Τον Σεπτέμβρη του 2015 που ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ένα αποτέλεσμα πάνω από την ψηλότερη τιμή που έδιναν οι προβλέψεις και η Νέα Δημοκρατία πήρε κάτω από την κατώτερη. Θέλει μια προσοχή», κατέληξε ο κ. Τσακαλώτος. 

Θέμα:
Ευρωεκλογές 2019 (265)
Tags:
αποτελέσματα εκλογών, εκλογές 2019, εκλογές, ευρωεκλογές αποτελέσματα, ευρωεκλογές, ευρωεκλογές 2019, δημοσκόπηση, exit poll, Ευκλείδης Τσακαλώτος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK