ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Για «μεγάλη και καθαρή νίκη» στις περιφερειακές εκλογές έκανε λόγο ο Απόστολος Τζιτζικώστας σε δηλώσεις του από το εκλογικό του κέντρο. «Ισχύει στο ακέραιο η δέσμευσή μου προς όλους: θα είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων», τόνισε.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην πρώτη του τοποθέτηση μετά τα πρώτα αποτελέσματα στις περιφερειακές εκλογές 2019 επισήμανε ότι οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας «με τη θετική τους ψήφο αναγνώρισαν τον αγώνα που δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια, κρατώντας όρθια τη Μακεδονία στα πιο δύσκολα χρόνια».

«Έδειξαν ότι μας εμπιστεύονται για να οδηγήσουμε με σχέδιο και αποτελεσματικότητα την Περιφέρειά μας στο μέλλον. Έδωσαν ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να χτίσουμε μια σύγχρονη και ανθρώπινη Μακεδονία. Επιβράβευσαν τη σταθερή επιλογή μας να κινηθούμε πέρα και έξω από διαχωριστικές γραμμές και στερεότυπα και με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας», ανέφερε.

«Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη Μακεδονία», κατέληξε ο ίδιος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ LIVE BLOG TOY SPUTNIK

Σχετικά:

Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019
Tags:
αποτελέσματα εκλογών, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, περιφερειακές εκλογές, ευρωεκλογές, ευρωεκλογές 2019, Νέα Δημοκρατία, Απόστολος Τζιτζικώστας, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK