15:57 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 10
Βρείτε μας

Σύμμαχοι στις αποφάσεις με γνώμονα το καλό της πόλης και αντίπαλοι όταν το συμφέρον των Αθηναίων δεν αποτελεί την αποκλειστική προτεραιότητα, όποιος και αν εκλεγεί. Αυτό ήταν το μήνυμα του Παύλου Γερουλάνου για τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών στην Αθήνα.

«Είμαστε περήφανοι για τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις Δημοτικές εκλογές», σημείωσε ο ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ», Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αναφέρθηκε και στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών στην Αθήνα.

Όπως είπε ο ίδιος, μεταξύ άλλων. «ο τρόπος που κάναμε τον προεκλογικό μας αγώνα αλλά και η πολιτική αντίληψη όσων συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια δεν μας επιτρέπουν να αποπειραθούμε να κατευθύνουμε τους συμπολίτες που μας προτίμησαν στον πρώτο γύρο».  

«Τα πράγματα θα ήταν προφανώς διαφορετικά αν στον δεύτερο γύρο είχαν περάσει εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής και ακραίων απόψεων διότι θα ήταν πολιτική και ηθική υποχρέωση να το κάνουμε. Ευτυχώς αυτός ο κίνδυνος είναι πια μακριά. Στον βαθμό που εμείς και η στάση μας σε όλη την εκστρατεία συνέβαλε στη μείωση των ποσοστών της εγκληματικής αυτής οργάνωσης έχουμε ήδη προσφέρει στη δημοκρατία μας και στον καλύτερο τρόπο λειτουργίας της. Θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια δίνοντας την μάχη κάθε μέρα σε κάθε γειτονιά», συνέχισε. 

Και αναφερόμενους στους δύο υποψηφίους που περνούν στον β' γύρο, επεσήμανε: «Οι συμφωνίες και οι διαφωνίες μας με τους δύο υποψηφίους, Νάσο Ηλιόπουλο και Κώστα Μπακογιάννη και τις παρατάξεις τους έγιναν σαφείς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Όποιος από τους δύο και αν εκλεγεί, θα μας βρει σύμμαχο στις αποφάσεις που παίρνονται με γνώμονα το καλό της πόλης και σφοδρό αντίπαλο στις περιπτώσεις που το συμφέρον των Αθηναίων δεν αποτελεί την αποκλειστική προτεραιότητα». 

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
Tags:
Νάσος Ηλιόπουλος, Κώστας Μπακογιάννης, δημοτικές εκλογές, ευρωεκλογές αποτελέσματα, αποτελέσματα εκλογών, αποτελέσματα, ευρωεκλογές 2019, εκλογές 2019, ευρωεκλογές, εκλογές, Παύλος Γερουλάνος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK