17:53 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Ευρωεκλογές 2019 (265)
0 0 0
Βρείτε μας

«Είμαστε στον δεύτερο γύρο των εκλογών με καθαρή διαφορά», λέει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας για τη μάχη που εκτυλίσσεται ανάμεσα στον ίδιο και στον Γιώργο Ορφανό για τη δεύτερη θέση στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών.

Ως απαράδεκτη και αδικαιολόγητη χαρακτηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας την καθυστέρηση στην ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων της κάλπης της 26ης Μαΐου.

Ο ίδιος αναφερόμενος στα μέχρι στιγμής στοιχεία για τις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη που τον φέρουν στη δεύτερη θέση, αλλά με λίγες ψήφους διαφορά από τον Γιώργο Ορφανό, σημείωσε: «Είμαστε στον δεύτερο γύρο των εκλογών με καθαρή διαφορά. Την Κυριακή 2 Ιουνίου διεκδικούμε την ψήφο των πολιτών της Θεσσαλονίκης για να πάμε την πόλη μπροστά. Έχουμε τα αποτελέσματα από όλα τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον δικό μας μηχανισμό. Κάθε καθυστέρηση, κάθε δυσλειτουργία που παρατηρείται στην ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων, όχι μόνο στο δήμο Θεσσαλονίκης, είναι απαράδεκτη και αδικαιολόγητη, αλλά την ευθύνη για αυτό την έχει η Πολιτεία».

Σημειώνεται ότι με καταμετρημένο το 93.89% των ψήφων, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συγκεντρώνει 14,86% ή 17.178 ψήφους, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση μετά τον Νίκο Ταχιάο που έχει εξασφαλίσει μια θέση στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών. Τρίτος έρχεται, εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Ορφανός με 14,54% ή 16.813 ψήφους. 

Θέμα:
Ευρωεκλογές 2019 (265)
Tags:
Θεσσαλονίκη, Νίκος Ταχιάος, Γιώργος Ορφανός, Κωνσταντίνος Ζέρβας, δημοτικές εκλογές αποτελέσματα, ευρωεκλογές αποτελέσματα, αποτελέσματα εκλογών, αποτελέσματα, δημοτικές εκλογές, ευρωεκλογές 2019, εκλογές 2019, ευρωεκλογές, εκλογές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK