21:24 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Κυμπουρόπουλος για Πολάκη: Περασμένα ξεχασμένα

© Φωτογραφία : Twitter/S. Kympouropoulos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Ευρωεκλογές 2019 (265)
0 0 0
Βρείτε μας

Να γίνει η φωνή των Ελλήνων στην Ευρωβουλή, μεταφέροντας τις ανάγκες που έχει η Ελλάδα, και να βάλει στο επίκεντρο της ΕΕ τον άνθρωπο είναι ο στόχος του εκλεγμένου με τη ΝΔ ευρωβουλευτή, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, όπως τον διατύπωσε στον ΣΚΑΪ.

«Εκανα μια προσπάθεια και αγώνα τρεις μήνες τώρα για να διαδώσω το μήνυμα ότι θέλω και μπορώ να γίνω η φωνή των Ελλήνων, να μεταφέρω στην Ευρωβουλή τις ανάγκες που έχει η Ελλάδα και να στηρίξω το ευρωπαϊκό ιδεώδες και να βάλουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο χωρίς να φτάνουμε στα άκρα», επισήμανε σύμφωνα με το skai.gr ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος. 

Στην ερώτηση αν νιώθει την ανάγκη να πει κάτι στον κ. Πολάκη απάντησε: «Περασμένα ξεχασμένα. Σήμερα χαίρομαι και νιώθω αυτή την αμέριστη συμπαράσταση των συμπολιτών μου που πίστεψαν ότι αυτά που λέω θέλω να τα κάνω πραγματικότητα αυτός που είμαι είμαι εδώ ολόκληρος και γεμάτος όχι με υποσχέσεις αλλά μέσα από τη ζωή μου και το παράδειγμά μου θέλω να τα κάνω πράξη με μόνο τρόπο την αξιοπρέπεια και το πάθος».

Κληθείς να σχολιάσει το κατά πόσο τον βοήθησε εκλογικά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Παύλο Πολάκη είπε πως «την περίοδο που έγινε το ζήτημα με τον κ. Πολάκη ανοίχθηκε ένα σημαντικό θέμα και μιλήσαμε για την αναπηρία και για το πώς ο κ. Κυμπουρόπουλος και άλλοι ανάπηροι που έχουν τα ίδια εμπόδια θέλουν μια σύγχρονη κοινωνία… Δεν γίνεται να μιλάμε για τα επιδόματα πρέπει να υπάρχουν. Να δούμε αυτό που για μένα είναι ζωτικής σημασίας και λέγεται προσωπικός βοηθός, πρέπει να ξαναδούμε το ζήτημα της αναπηρίας. Πρέπει να παραμείνει ανοιχτό το ζήτημα της αναπηρίας. Εγώ κοιτάω πάντα το θετικό αποτέλεσμα που βγαίνει από μια κατάσταση», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Θέμα:
Ευρωεκλογές 2019 (265)
Tags:
αναπηρία, ευρωεκλογές, Παύλος Πολάκης, Στέλιος Κυμπουρόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK