21:09 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Μητσοτάκης και Πατούλης.

Μητσοτάκης σε υποψήφιους περιφερειάρχες: Να εκλεγούν άνθρωποι που πιστεύουν στο πρόγραμμα της ΝΔ

© Φωτογραφία : Νέα Δημοκρατία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 0 0
Βρείτε μας

Διαδοχικές συναντήσεις με τέσσερις υποψήφιους περιφερειάρχες είχε σήμερα ο επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, για να τους εκφράσει μεταξύ άλλων τη στήριξή του στα πρόσωπά τους εν όψει του β' γύρου των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

«Ο ρόλος των Περιφερειών είναι καθοριστικός στην Ελλάδα της επόμενης μέρας και γι’ αυτό δίνω πολύ μεγάλη σημασία να εκλεγούν άνθρωποι που πιστεύουν στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας». Αυτό ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με τέσσερις υποψήφιους Περιφερειάρχες υποστηριζόμενους από τη Νέα Δημοκρατία, εν όψει και του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ΝΔ είχε συναντήσεις με τον κ. Γιώργο Πατούλη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, την κα. Ρόδη Κράτσα, υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκης και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού συνεχάρη τους τέσσερις υποψήφιους Περιφερειάρχες, τους εξέφρασε την πλήρη στήριξή του εν όψει του δεύτερου γύρου της προσεχούς Κυριακής, και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι και οι τέσσερις θα κερδίσουν τις περιφέρειες που διεκδικούν.

Παράλληλα, τόνισε τη μεγάλη σημασία που προσδίδει στη συνεργασία μαζί τους για την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας, με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών στις εθνικές εκλογές τις οποίες εξαναγκάστηκε να προκηρύξει ο κ. Τσίπρας μετά την ήττα του κόμματός του.

Σημειώνεται ότι βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων της περασμένης Κυριακής, πέντε Περιφερειάρχες που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία έχουν ήδη εκλεγεί με ποσοστά άνω του 50% από τον πρώτο γύρο, ενώ από τις επτά περιφέρειες στις οποίες θα διεξαχθεί επαναληπτικός γύρος, η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα στις έξι.

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
Tags:
αποτελέσματα εκλογών, αποτελέσματα, περιφερειακές εκλογές, περιφερειάρχης, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK