19:58 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 0 0
Βρείτε μας

«Η μάχη της Αθήνας δεν είναι χαμένη, για να συγκρουστούμε με τα συμφέροντα, για να συγκρουστούμε με την εγκατάλειψη και την αδιαφορία», σημειώνει στο νέο του σποτ ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Η Αθήνα μπορεί να αλλάξει. Στις 2 Ιουνίου αυτήν τη μάχη τη δίνουμε μαζί», είναι το μήνυμα του νέου σποτ του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος οδηγείται μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη, στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, σε προεκλογικό του σποτ που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, καλεί τους Αθηναίους να σπάσουν την παράδοση, να ζωντανέψουν τις γειτονιές.

«Είμαι εδώ για την Αθήνα. Είμαι εδώ για να δώσουμε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη. Γιατί η μάχη της Αθήνας δεν είναι χαμένη, για να συγκρουστούμε με τα συμφέροντα, για να συγκρουστούμε με την εγκατάλειψη και την αδιαφορία. Η Αθήνα μπορεί να αλλάξει. Στις 2 Ιουνίου αυτή τη μάχη την δίνουμε μαζί. Στις 2 Ιουνίου μαζί σπάμε την παράδοση, ζωντανεύουμε τις γειτονιές», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος στο νέο σποτ της καμπάνιας του το οποίο είναι γυρισμένο έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στη Βικτώρια.

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
Tags:
Νάσος Ηλιόπουλος, αποτελέσματα εκλογών, αποτελέσματα, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, εκλογές 2019, εκλογές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK