23:04 05 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Ευρωεκλογές 2019 (265)
0 0 0
Βρείτε μας

Παρά τη μείωση του ποσοστού του στις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στρατηγικός πόλος στο πολιτικό σύστημα της χώρας, ανέφερε η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Δεν έχει νόημα να προσωποποιηθούν ευθύνες για την ήττα, καθώς «η πολιτική είναι μια συλλογική υπόθεση», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η ανάδειξη των πολιτικών διαφορών του με τη ΝΔ και η παρουσίαση ενός οράματος για το μέλλον μπορούν να οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στη διεκδίκηση της πρωτιάς στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου, εκτίμησε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε συνέντευξή της στο Kontra Channel. 

«Πρέπει πιο αποτελεσματικά να περάσουμε τα μηνύματα και να εξηγήσουμε ποιες είναι αυτές οι διαφορές, αλλά κυρίως και ένα όραμα για το μέλλον. Δεν μιλάμε μόνο για το παρελθόν, είναι το μέλλον αυτό που θα προσδιορίσει την ψήφο», τόνισε η κ. Ξενογιαννακοπούλου, επισημαίνοντας ότι «τα βασικά όπλα που έχουμε είναι τα θετικά όπλα των ιδεών μας και της πολιτικής μας»

Είπε ακόμα ότι παρά τη μείωση του ποσοστού του στις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στρατηγικός πόλος στο πολιτικό σύστημα της χώρας, αλλά και ο κορμός της ευρύτερης προοδευτική παράταξης και δήλωσε ότι «κάθε εκλογική μάχη, ανεξάρτητα από ποια αφετηρία ξεκινάς, έχει άλλα χαρακτηριστικά και είναι πάντα ανοιχτή».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει χώρος για εσωστρέφεια» και ότι δεν έχει νόημα να προσωποποιηθούν ευθύνες για την ήττα, καθώς «η πολιτική είναι μια συλλογική υπόθεση».

 

Θέμα:
Ευρωεκλογές 2019 (265)
Tags:
ευρωεκλογές 2019, ευρωεκλογές, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK