ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε από τους πολίτες να απορρίψουν τις «αθεμελίωτες κατηγορίες» και να κρίνουν την ίδια από το έργο της. Τι δήλωσε για τον κ. Πατούλη.

Να «μετρηθεί για το έργο» και όχι για τις «αθεμελίωτες κατηγορίες» (σ.σ. για Μάτι και Μάνδρα) ζήτησε από τους πολίτες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι «το έργο που έχει να επιδείξει κατά τη διάρκεια της θητείας της στην περιφέρεια Αττικής και τελικά αυτό θα είναι που θα κρίνουν οι ψηφοφόροι».

Το δίλημμα της επόμενης Κυριακής, όπως εξήγησε, είναι ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης, δηλαδή Δούρου ή Πατούλης, καθώς η σύνθεση του περιφερειακού συμβουλίου έχει ήδη καθοριστεί από τον πρώτο γύρο.

Πρόσθεσε δε, ότι η ίδια έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνθέτει και να εξασφαλίζει τη συναίνεση, θέτοντας παράλληλα το ερώτημα αν μπορεί να κάνει το ίδιο και ο κ. Πατούλης, στον οποίο καταλόγισε «ψευτομαγκιά».

Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε από τους πολίτες να κριθεί από το έργο της και όχι από τις «αθεμελίωτες κατηγορίες» που της αποδίδονται για τις δυο μεγάλες εθνικές τραγωδίες, τη Μάνδρα και το Μάτι.

Υπενθυμίζεται ότι οι κ.κ. Πατούλης και Δούρου θα διεκδικήσουν τη μεγαλύτερη περιφέρειας της Ελλάδας στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στον α' γύρο είχαν λάβει 37,64% και 19,71%, αντίστοιχα.

Σχετικά:

Δημοτικές Εκλογές 2019: Ολοκληρώνεται το θρίλερ της Θεσσαλονίκης
Πρόωρες εκλογές στο Ισραήλ αφού ο Νετανιάχου απέτυχε να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού
Ο Σαλβίνι λέει «όχι» σε πρόωρες εκλογές στην Ιταλία
Υποψήφιος στις εθνικές εκλογές θέλει να είναι ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης
Αμοιβή για τις εφορευτικές επιτροπές στις εκλογές προκρίνουν οι δικαστές
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019
Tags:
εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, τοπική αυτοδιοίκηση, εκλογές, Περιφέρεια, Περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Πατούλης, Ρένα Δούρου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK